ΕΞΟΔΟΣ

Η πιο διασκεδαστική μπάντα θα εμφανιστεί απόψε στο Vox

η-πιο-διασκεδαστική-μπάντα-θα-εμφανισ-46271

Τους δημοφιλείς «Burger Project» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις του θεάματος απόψε στο Vox Music Stage, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Επί σκηνής όπως πάντα, η διαπλανητική αρμάδα των General Konzou, Al the X-King, Cosmic Communist και Mosh Holiday με στρώσεις από rock & roll, ska, balkan, swing, 80’s μπαλάντες και επιτυχίες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο..

Η πολύχρωμη συνταγή των Burger Project, αφού απέκτησε φανατικούς σε ολόκληρη την υφήλιο θέτει πλέον στόχο να επιστρέψει στο μέρος που έχει χαρίσει αξιομνημόνευτες στιγμές σε διάφορες εκδηλώσεις όπως Γιορτή της Μουσικής, Volume festival, γάμοι, πάρτι κ.λ.π., με οδηγό αγαπημένες άγνωστες επιτυχίες, «όπως δεν τις έχετε ξανακούσει» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές της βραδιάς.
Η τρελή μουσική παρέα με το χιούμορ της, υπόσχεται ένα παραδοσιακό trans-rave-reggae βράδι, με έντονα στοιχεία τσιφτετελιού, με απίθανες διασκευές που επαναπροσδιορίζουν τον ορισμό της μοντέρνας pop, σε ένα πάντρεμα ήχων και επιρροών από το λαϊκό ρεπερτόριο μέχρι τις power ballads των διεθνών charts.

Οι Burger Project, φαντομάδες του απρόοπτου και ανήσυχοι διασκευαστές του χθες και του σήμερα, είναι ένα κουαρτέτο ανατροπής που με την ενέργεια, τη φαντασία, το χιούμορ και την ευρηματικότητά τους ταράζουν συθέμελα τα νερά της μουσικής σκηνής αυτής της χώρας. Με τις συνεργασίες τους συνεχώς αποδεικνύουν ότι η μουσική είναι μία και είναι εδώ για να μείνει…

Η πόρτα του Vox Music Stage ανοίγει στις 22.30 και η μουσική βραδιά συνεχίζεται μέχρι αργά. Η τιμή εισιτηρίων είναι 8 ευρώ στην προπώληση για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων (μόνο 150) και 10 ευρώ στο ταμείο. Η προπώληση ξεκίνησε πραγματοποιείται στα καταστήματα : Ελέφαντας coffee Bar (Τ. Οικονομάκη 70Α), Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος) και Casablanca Cinephile (στην οδό Δημητριάδος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου