ΕΞΟΔΟΣ

Ερχεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ερχεται-ο-βασίλης-παπακωνσταντίνου-51477

Ο κορυφαίος Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστεί απόψε στο VOX music stage, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Βασικός πυρήνας της αποψινής εμφάνισής του είναι τα τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, και που χάρη στον δυναμισμό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια.

Δεν θα απουσιάσουν φυσικά και τραγούδια του πρόσφατου album «Αφετηρία», όπου νέοι συνθέτες ανέλαβαν να δώσουν μελωδίες σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο internet για την ανάδειξη νέων δυνάμεων στο ελληνικό τραγούδι.

Πιο επίκαιρος από ποτέ βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια, ντύνει τις σκέψεις μας, δίνει ρυθμό στις ανησυχίες μας, ηλεκτρίζει τη διάθεση μας. Μαζί του εμφανίζονται οι : Αντρέας Αποστόλου πιάνο, Φρόσω Στυλιανού τραγούδι / φωνητικά, Βαγγέλης Πατεράκης μπάσο, Στέφανος Δημητρίου ντραμς, Γιάννης Αυγέρης κιθάρα / φωνητικά, Meri Brozi – βιολί / τραγούδι, Γιάννης Δίπλας επιμέλεια φώτων, Αλέκος Μπίτος επιμέλεια ήχου, ενορχήστρωση Αντρέας Αποστόλου.

Οι πύλες ανοίγουν στις 10.30 μμ, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210 35350 και οι τιμές εισόδου είναι 12 ευρώ, το ποτό 6 ευρώ και η μπίρα 4 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου