ΕΞΟΔΟΣ

Γιορτινές παραστάσεις

γιορτινές-παραστάσεις-62755

Με άφθονο γέλιο υποδέχθηκαν την παράσταση «Μιας πεντάρας νιάτα» οι θεατές των πρώτων παραστάσεων και της επίσημης πρεμιέρας, ενώ το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια επιπλέον παράσταση την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου. Λόγω εορτών και παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, το πρόγραμμα των παραστάσεων για τις επόμενες 15 μέρες διαμορφώνεται ως εξής : Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 9το βράδυ, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ. Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σ. Μαβίδη, σκηνικά – κοστούμια της Ιωάννας Τουλούπη, ενορχηστρώσεις τραγουδιών του Γιώργου Ζαγόρη, μουσική διδασκαλία της Βάσως Ζαγόρη, φωτισμούς Κώστα Τατάκου και με τις χορογραφικές συμβουλές της Δέσποινας Ακρίβου. Τους ρόλους ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Θανάσης Ζέρβας, Ματίνα Καλογεροπούλου, Σταύρος Καραγιάννης, Ειρήνη Κουτρουμάνου, Νιόβη Κωστοπούλου, Σπύρος Μαβίδης, Νατάσα Μήττα, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Χαράλαμπος Παυλίδης, Μαρία Περδίκη, Απόστολος Τσιρώνης. Συμμετέχει ο Γαβρήλος Μουσκής.

Σύμφωνα με την υπόθεση ένα νεαρό ζευγάρι, έχει μόλις παντρευτεί και λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατεί να εγκατασταθεί σε δικό του σπίτι. Φιλοξενούνται από την μητριά της κοπέλας, η οποία έχει χωρίσει με τον άντρα της και σκοπεύει σύντομα να ξαναπαντρευτεί με ένα δημόσιο υπάλληλο, οπότε επείγει η μετεγκατάσταση του νέου ζευγαριού, προκειμένου στο σπίτι να μείνει το ώριμο ζευγάρι. Μόνη ελπίδα για τους νέους η χρηματική βοήθεια του πατέρα της κοπέλας, ο οποίος ως μουσικός νυχτερινών κέντρων έχει υποσχεθεί ότι, θα βοηθήσει οικονομικά την κόρη του. Ο μουσικός όμως έχει και το ελάττωμα του τζόγου, με αποτέλεσμα η πολυαναμενόμενη δόση του σπιτιού για τον εργολάβο, να δείχνει όνειρο απατηλό.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα 10 ευρώ, το μαθητικό-φοιτητικό 5 ευρώ και οι άνεργοι εισέρχονται δωρεάν, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας. Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή μεσημέρι) από το «Δίαυλο» (Δημητριάδος με Τοπάλη), το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00 από το Ταμείο του «Αχίλλειον» και τις μέρες των παραστάσεων στην Παλιά Ηλεκτρική από τις 7 το απόγευμα έως και την έναρξη της παράστασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου