ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο οι «Ιμάμ Μπαϊλντί»

στο-βόλο-οι-ιμάμ-μπαϊλντί-79638

Αγαπημένες δημιουργίες θα ερμηνεύσουν οι «Imam Baildi» οι οποίοι θα εμφανιστούν σήμερα στις 10.30 μ.μ. στο Vox music stage, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, όπου θα μοιραστούν μερικές από τις καινούριες τους συνταγές καθώς και τις αγαπημένες τους αλχημείες. Balkan, rumba, rap και φυσικά αγαπημένα ελληνικά ακούσματα θα «δέσουν» σε μια απαράμιλλη συνταγή που ήδη κάνει θραύση και στο εξωτερικό.

Το φθινόπωρο 2012 για τους Imam Baildi ξεκίνησε με την ανάμνηση της αξέχαστης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 10 Ιουλίου που είναι ακόμα στις σκέψεις όλων όσων την παρακολούθησαν. Αψηφώντας τη ζέστη, τρεις χιλιάδες κόσμος χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως στους ρυθμούς των Imam και των καλεσμένων τους και αποθέωσαν την ανεπανάληπτη Μαίρη Λίντα. Ακολούθησαν 20 συναυλίες στην Ελλάδα και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, μεταξύ αυτών το Sziget στη Βουδαπέστη και το Lowlands στην Ολλανδία.

Tην αποψινή ζωντανή εμφάνιση θα πλαισιώσουν με μουσικές επιλογές οι Dj’s της ομάδας Plenty Projects πριν και μετά. Η τιμή προπώλησης είναι 8 ευρώ στα εισιτήρια και 10 ευρώ στην πόρτα. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα Elefantas café bar (Τ. Οικονομάκη 70), Casablanca cinephile (Δημητριάδος 193), Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο και Piazza del Caffé (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου