ΕΞΟΔΟΣ

Μουσικό ταξίδι

μουσικό-ταξίδι-80818

Μουσική σύμπραξη με πρωταγωνιστές τους «Μουσικούς Ιχνηλάτες» και τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 22.30 στο «Λυχνάρι» (Μουσικός Κήπος). Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου από τη Θεσσαλονίκη ανήκει στους πολύ ταλαντούχους και ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς.

Μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο κουβαλάει τρεις δίσκους («Κρύσταλλα του νου», «Βαρύ φορτίο», «Η αγάπη πάει με κουπιά»), μουσικές παραστάσεις, θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι. Το «Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό» είναι το νέο του album που μόλις κυκλοφόρησε και μοιάζει με ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλάζει διαθέσεις και σε παίρνει μαζί του χωρίς να το πολυκαταλάβεις.

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες μετρούν, αντίστοιχα, δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια έχει τίτλο «Είμαι ό,τι δεν είμαι» και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πέρυσι «Άρχισε να φυσά». Και οι δύο φέρουν την υπογραφή, σε στίχους και μουσική, του Νίκου Μεργιαλή. Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ- «έντεχνης» σκηνής.

Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία τους με τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου, με τον οποίο μοιράζονται κοινές ανησυχίες και όρεξη για τη μουσική και με τον οποίο ανέπτυξαν γρήγορα ένα έντονο δέσιμο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 6971 924660.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου