Στο Βόλο ο Μπάμπης Παπαδόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-29, 16:03:33
Στο Βόλο ο Μπάμπης Παπαδόπουλος

Τους πολυάριθμους φίλους της μουσικής του άποψης θα συναντήσει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα εμφανιστεί σήμερα Πέμπτη 29 και αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο «Χρυσό φασόλι» που βρίσκεται στην οδό Τσαριτσάνης 7 στα Παλιά.

Οι δύο μελωδικές εμφανίσεις του δεξιοτέχνη της κιθάρας στο Βόλο, θα ξεκινήσουν από τις 18.30. Ο κορυφαίος κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες» θα παρουσιάσει κιθαριστικούς αυτοσχεδιασμούς. Ο σημαντικός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αναπτύξει πολύ σημαντική δράση,  ήταν επίσης μέλος της «Λοξής Φάλαγγας», του συγκροτήματος που συνόδευε τον αξέχαστο Νίκο Παπάζογλου στις συναυλίες του. Από τον Δεκέμβριο του 2010, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έχει ξεκινήσει ζωντανές εμφανίσεις με το υλικό από τους δύο προσωπικούς του δίσκους, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη ματιά της ελληνικής μουσικής, η οποία είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού ηχοχρώματος της λαϊκής μουσικής, της σύγχρονης αρμονίας και αβανγκάρντ-τζαζ αυτοσχεδιασμών.

Οι δύο εμφανίσεις που θα παρουσιάσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο Βόλο, περιλαμβάνουν κιθαριστικούς αυτοσχεδιασμούς, πάνω σε δημιουργίες που ενδιαφέρουν το μουσικόφιλο κοινό. 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=