ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική συνάντηση – έκπληξη

μουσική-συνάντηση-έκπληξη-86449

«Μουσικό πάντρεμα της χρονιάς» ονομάζουν οι μουσικόφιλοι την συνεργασία των Wedding Singers και των Band Fatale που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ, στην μουσική σκηνή Vox που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες εκρηκτικές χρονιές στην Αθήνα με το πιο hot εβδομαδιαίο residency κάθε Τετάρτη στο K44, αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις σε party, πλάι στην Άννα Βίσση στο Rex για μια σεζόν, και στο Ark festival, οι Wedding Singers επανέρχονται στο Βόλο.

Το γκρουπ απαρτίζουν οι :

Θοδωρής Μαυρογιώργης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Χρήστος Αλεξάκης, Γρηγόρης Μάγος (ηχολήπτης) και Μενέλαος Ορφανός (φωτιστής).

Οι διοργανωτές της βραδιάς υπόσχονται κέφι με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80s και 90s, που ερμήνευσαν συγκροτήματα όπως οι Prodigy, Benny Benasi, Vanilla Ice και House of Pain, New Kids On The Block, Salt n’ Pepa κα, αλλά και ταιριαστά reggae και rock περάσματα με ελληνικούς και ξένους στίχους και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο μπαγλαμάς με κλασικό ήχο από όμποε και φλάουτο. Αφρικανικά djembe και περουβιανά cajon με ηλεκτρική κιθάρα. Ukelele Χαβάης με σαξόφωνο και μελόντικα. Αυτό το μίγμα σε ρυθμούς reggae ska funk είναι οι Band Fatale. H παρέα μουσικών από το Βόλο ταξιδεύει με τους ήχους τον κόσμο και περνάει καλά.

Η έλξη… μοιραία και το κοινό εναγωνίως περιμένει κάθε επόμενη εμφάνιση. Οι Band Fatale σε χορευτική και χορωδιακή διάθεση είναι οι: Γιάννης Τσούκας μπαγλαμάς, φωνή, Γιάννης Μπαλτής μπάσο, Νίκος Σιτοκωνσταντίνου, όμποε, σαξόφωνο, Μιμή Πάτρα, φλάουτο, φωνή, Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου, κρουστά, φωνή, Δημήτρης Μαρκίδης, ηλεκτρική κιθάρα, Βαγγέλης Φωτιάδης κιθάρα, μελόντικα, φωνή και ο Μάκης Σύψας, σε ρόλο έκπληξη.

Η τιμή εισόδου είναι 8 ευρώ με μπύρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου