Ποιοτικά μελωδικά χρώματα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-22, 12:58:08
Ποιοτικά μελωδικά χρώματα

Αγαπημένες δημιουργίες Ελλήνων και ξένων δημιουργών και ερμηνευτών περιλαμβάνει η ιδιαίτερη μουσική πρόταση  «Πάνω - Κάτω» που θα φιλοξενηθεί στο «Αββαείο» που βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, σήμερα Πέμπτη 22, στις  29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου, στις 22.00. 

Τρείς γενιές μουσικών συναντώνται σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με αναφορές σε αγαπημένα κομμάτια Ελλήνων και ξένων  ερμηνευτών και δημιουργών όπως οι vagia condios,  Amy Winehouse, pretenders,  Cesaria Evora, Μ. Χατζιδάκης, Λ. Κηλαηδόνης, Eric Clapton. Επίσης θα ακουστούν θέματα από τον κινηματογράφο και το θέατρο (Τ. Καρέζη, Mondy Python, Κραουνάκης κ.α) σε μια προσέγγιση με αγάπη και σεβασμό για το τραγούδι. 

Πρωταγωνιστές της αποψινής βραδιάς είναι τρεις γνωστοί καλλιτέχνες. Το μελωδικό τρίο απαρτίζουν η πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα η Μαρία Καργαδούρη με εικαστικές δημιουργίες που κοσμούν ιδιαίτερους χώρους στη Μαγνησία, συγγραφέας του βιβλίου «Οι Διαθήκες έχουν Κληρονομιά» (Αρχέτυπο)  και με συνεργασίες στη μουσική που ακροβατούν από το μαέστρο Νίκο Δανίκα στους O.P.A και από τους Ριφιφί στο ShangriLa με τον Γιώργο Χριστοδούλου, όσο ήταν και στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδoσιάδη. 

Ο Βαγγέλης Κόντος (κιθάρα-τραγούδι) πτυχιούχος της σχολής Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, συνεργάτης του Λουδοβίκου των Ανωγείων, του Γ. Σταυριανού και ραδιοφωνικός  παραγωγός στους  95.8 της ΕΡΤ3 και στο ράδιο έκφραση 92.4 και  ο Γιάννης Κολοβός  αθεράπευτα πλανόδιος και πάντα μουσικός, βασικός συνεργάτης στα χρόνια,  του Νίκου Παπάζογλου και όχι μόνο ενώνονται στο σχήμα «Πάνω – Κάτω». Η είσοδος είναι ελεύθερη και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421033130.


Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=