ΕΞΟΔΟΣ

Μουσικό κουαρτέτο

μουσικό-κουαρτέτο-92653

Το Theo Kapilidis quartet θα εμφανιστεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 22.00, στο Λυχνάρι (Μουσικός Κήπος), στην Αγριά. Το γκρουπ απαρτίζουν οι : Theo Kapilidis-guitar, composer, Dimitris Tsakas-saxophone, Olivier Gatto-ac. Bass, Nikos Kapilidis-drums.

Ο Theo Kapilidis γεννήθηκε στην Ξάνθη, σε μουσική οικογένεια και από πολύ νωρίς έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την κιθάρα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, έως ότου αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελβετία για να σπουδάσει. Έτσι πηγαίνει στο Swiss Jazz School της Βέρνης από όπου και παίρνει το δίπλωμα του στη σύγχρονη και τζαζ μουσική.

Από τότε παραμένει στην Ελβετία όπου εργάζεται με διάφορα γκρουπ τζαζ και έθνικ, διδάσκει στο «Zurich University of The Arts» όπως επίσης και στο Jazz department του «Zurich conservatory». Έχει συμμετάσχει σε πολλές ηχογραφήσεις με διεθνείς και Ελβετούς μουσικούς.

Το κουαρτέτο αυτό είναι ένα διεθνές κουαρτέτο, φίλοι από παλιά που βρίσκονται για πρώτη φορά όλοι μαζί στην ίδια σκηνή. Θα ακουστούν συνθέσεις του Theo Kapilidis αλλά και διασκευές γνωστών τζαζ κομματιών, αμφότερες χρωματισμένες από το προσωπικό του ύφος και στυλ.

Η σύντομη περιοδεία τους περιλαμβάνει εμφανίσεις στην Αθήνα, την Πάτρα, την Κοζάνη, την Καλαμπάκα, τη Λάρισα και την Έδεσσα. Οι Βολιώτες φιλόμουσοι θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στο χειμερινό Λυχνάρι (Μουσικός Κήπος), ένα χώρο που φιλοξενεί σταθερά αξιόλογους μουσικούς και συγκροτήματα, στηρίζοντας την ποιοτική καλή μουσική.

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6971924660.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου