ΕΞΟΔΟΣ

«Κοίτα μια νύχτα»

κοίτα-μια-νύχτα-112075

Βραδιά χορού με τίτλο «Κοίτα μια νύχτα» θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής από τον χορευτικό σύλλογο Chorus Line και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δεληγεώργεια 2012. Το πρόγραμμα είναι μια αφήγηση της ιστορίας του χορού από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα. Το σκηνικό της παράστασης είναι ένας χώρος υποδοχής-σαλόνι όπου δύο οικοδέσποινες-αφηγήτριες υποδέχονται τους γνωστούς τους για μια χορευτική βραδιά.

Κατά την εξέλιξη της βραδιάς διάφοροι επισκέπτες (χορευτές) θα παρουσιάζουν διαδοχικά τους χορούς Tango, Waltz, Charleston, Rumba, Cha-cha, Oriental (χορός της κοιλιάς) και άλλα είδη χορού με γνωστή ελληνική και ξένη μουσική.

Κύριοι συντελεστές είναι οι γνωστοί καθηγητές του χορού με προεξάρχουσα την Βάσω Τηλιοπούλου στους Ευρωπαϊκούς, Latin, Oriental, Flamenco και Λαϊκούς χορούς. Συνεργάτες της είναι οι καθηγητές Αποστόλης Ρηγάκης και Στέλλα Βιλαέτη στο Αργεντίνικο Tango, αφηγήτριες-οικοδέσποινες οι ηθοποιοί Ειρήνη Κουτρουμάνου και Λένα Μπακίρη.

Το χορευτικό συγκρότημα αποτελείται από εικοσιπέντε χορευτές και χορεύτριες. Στη διαμόρφωση του χορευτικού προγράμματος υπήρξε συνεργασία με τον πρόεδρο του ιδρύματος Νικόλα Δεληγεώργη, ο οποίος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στην τέχνη γενικά. Η επιμέλεια του σεναρίου και σκηνοθεσία είναι της Βάσω Τηλιοπούλου

Ο σύλλογος χορού CHORUS LINE ιδρύθηκε το 1995 με αγάπη για την διάδοση των Λάτιν, Ευρωπαϊκών και Λαϊκών χορών. Από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει διάφορες παραστάσεις στο Βόλο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες σε αφιερώματα μεγάλων συνθετών όπως Αττίκ, Γούναρη, Σογιούλ, στο Βόλο αλλά και στην Αθηνά στην εθνική λυρική σκηνή. Έχει συμμετάσχει στο μέγαρο μουσικής Αθηνών το 2005, σε αφιέρωμα στους Beatles. Συμμετέχει κάθε χρόνο στα πανελλήνια πρωταθλήματα χορού, σε χορούς Latin και Hip-Hop, αποσπώντας μεγάλες και πολλές διακρίσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου