Μελωδικός «Μουσικός Κήπος»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-21, 13:14:58
Μελωδικός «Μουσικός Κήπος»

Ο «Μουσικός Κήπος» στην Αγριά, φιλοξενεί την Παρασκευή στις 24 Αυγούστου στις 21.30 τον Νίκο Παρθένη, τον Ζαφείρη Κουκουσέλη και την καλλιτεχνική τους ομάδα, που θα παρουσιάσουν μια αναδρομή στη θαυμαστή πορεία του ελληνικού τραγουδιού. «Σε καιρούς δύσκολους, σαν αυτούς που περνάμε, ακούμε τους ποιητές, συνομιλούμε με τις εξαίσιες μουσικές που στολίζουν τους στίχους τους. Μοιραζόμαστε τις λύπες για να τις μικρύνουμε, μοιραζόμαστε τις χαρές για να τις μεγαλώσουμε. Ανακαλύπτουμε ξανά την χαμένη αλληλεγγύη. Με καράβι την αυτογνωσία και την αισιοδοξία αναζητούμε τις καλύτερες μέρες, που ναι (!) θα ΄ρθουν, δεν μπορεί. Και τραγουδάμε γι΄ αυτές και για μας» υπογραμμίζουν οι πρωταγωνιστές της μουσικής βραδιάς.

Με τη συνεύρεση, τη συντροφιά, τη συνοδοιπορία, η παρέα του Νίκου Παρθένη - Ζαφείρη Κουκουσέλη με την Εύη Κυρίτση, τον Θανάση Ματζίλη, τον Δημήτρη Μπεφάνη και την Βιολέτα Ντάγκαλου, θα παρουσιάσει με το γνωστό της ύφος και ήθος, ελληνικά τραγούδια όλου του φάσματος, παλαιότερα και νεότερα. Θα ακουστούν επίσης και τραγούδια δικά τους από το τελευταίο τους CD «Μέσα σου να χαθώ», αλλά και από την καινούρια τους δουλειά, «Θα τραγουδώ» σε στίχους του Νίκου Παρθένη και μουσική του Ζαφείρη Κουκουσέλη.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν οι δυο συνεργάτες και φίλοι, που για πολλά χρόνια έχουν μια κοινή διαδρομή, γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες, στο χώρο του καλού τραγουδιού, επιμένοντας μοναχικά και αποκεντρωμένα στις αισθητικές τους αξίες στην πόλη που ζουν και εργάζονται, αλλά και ευρύτερα στη Θεσσαλία και την άλλη Ελλάδα. Άλλωστε, ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης μαζί με την καλλιτεχνική τους ομάδα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Άλλης Ελλάδας, που επιμένει και αντιστέκεται, προσφέροντας «Τα τραγούδια… ρόδον ελπίδας», αυτή τη φορά στο Μουσικό Κήπο Λυχνάρι στην Αγριά.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=