Καυστική σάτιρα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-19, 12:49:42
Καυστική σάτιρα

Αφθονο γέλιο υπόσχεται στους φίλους του θεάματος η παράσταση «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή»; που θα παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην σκηνή και θίγουν με εύσχημο και καυστικό τρόπο τα κακώς κείμενα.

Η Άννα Παναγιωτοπoύλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με «άφθονο γέλιο, μπρίο και τρελό κέφι» όπως υπογραμμίζουν.

Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας και η Κατερίνα Δημάδη.

Την συγκεκριμένη προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης. Επίσης ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται το έργο. Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αδελφοί Τάγαρη, που το υποστηρίζουν ως επιχειρηματίες. «Καλούμε λοιπόν όλους τους έλληνες σε όλη την Ελλάδα να ανακράξουν μαζί μας “ Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή;” που είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας» υπογραμμίζουν οι δημιουργοί και οι συντελεστές της παράστασης. Η συγκεκριμένη παραγωγή ακουμπάει πάνω στην σύγχρονη Ελλάδα και τις καταστάσεις που βιώνει, μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας στους θεατές.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 20 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό, παιδικό από 5 ετών, τρίτη ηλικία) και 12 ευρώ ανέργων ΟΑΕΔ. Επίσης ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ. Η προπώληση πραγματοποιείται στο Αχίλλειο, 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421032818.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=