ΕΞΟΔΟΣ

Με καλοκαιρινή διάθεση

με-καλοκαιρινή-διάθεση-236521

Καλοκαιρινή συναυλία με τους εξαιρετικά δημοφιλείς καλλιτέχνες Πάνο Μουζουράκη και Απόστολο Βαλαρούτσο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 21.30 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, με πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες και επιστήθιοι φίλοι, που έχουν δώσει πολύ αξιόλογα δείγματα μουσικής γραφής, μοιράζονται μελωδικές στιγμές που τους αγγίζουν και επικοινωνούν με τους πολυάριθμους φίλους τους, με απολύτως καλοκαιρινή διάθεση.

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Απόστολος Βαλαρούτσος έρχονται αυτό το καλοκαίρι, έξι χρόνια μετά την τελευταία κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή του Σταυρού του Νότου, κουρδίζουν τις κιθάρες τους, διασκευάζουν και διασκεδάζουν με τραγούδια προσωπικής τους δημιουργίας, αλλά και άσματα άλλων καλλιτεχνών που τους στιγμάτισαν, τραγούδια που αγαπήσατε και τραγούδια που θα αγκαλιάσει για πρώτη φορά το κοινό, σε ένα πρόγραμμα που μπλέκει το κυρίως ρεύμα με το υπόγειο, το ethnic με το παραδοσιακό και τον χαβαλέ με την πραγματικότητα.

Ο διοργανωτής Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες, συμπληρώνει φέτος ογδόντα χρόνια δημιουργικής παρουσίας στο πεδίο του αθλητισμού, έχοντας ως αφετηρία δράσης το έτος 1932. Στην συναυλία θα παραβρεθούν 800 περίπου αθλητές, οι οποίοι μοιράζονται την ίδια αγάπη για το υγρό στοιχείο. Όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές «ο Όμιλός μας για πρώτη φορά στα χρονικά του, πιεσμένος αφόρητα από τις οικονομικές του υποχρεώσεις και προσπαθώντας να συντηρήσει και να αναβαθμίσει τα αθλήματά του, διοργανώνει την παραπάνω, μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία».

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στο κοινό του Βόλου, τονίζοντας ότι η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στην συμβολική τιμή των 10 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα Είδη δώρων 9,25, Γκλαβάνη 42, το Ζαχαροπλαστείο Παπαγιάννης, Ιωλκού με Αναλήψεως και το κατάστημα Wind, Ιάσωνος 14 με Σόλωνος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου