Κωμική παράσταση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-12, 11:57:13
Κωμική παράσταση

Η επιτυχημένη κωμική παράσταση με τίτλο «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» θα παρουσιαστεί σήμερα στις 9.30 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Το αγαπημένο έργο του Γιώργου Θεοδοσιάδη, όπου πρωταγωνιστούν ένας κουφός, ένας τυφλός και ένας μουγγός, μαζί με την καλή νεράιδα της ζωής τους, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Την επιμέλεια του κειμένου ανέλαβαν οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς, τα σκηνικά η Λεία Ασβεστά, τα κοστούμια ο Αλέξης Φούκος, την μουσική επιμέλεια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Δημήτρης Καντάς. Πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Σπαντίδας. Τον ρόλο της «καλής νεράιδας» παίζει η Δήμητρα Στογιάννη. Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά. Το Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω, εμπνευσμένο από έναν παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 18 ευρώ και 15 ευρώ το φοιτητικό - μαθητικό. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=