ΕΞΟΔΟΣ

«Δύο Γυμνά Ασπρα Χέρια»

δύο-γυμνά-ασπρα-χέρια-863806

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 20:00, παρουσιάζεται στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας η νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Πρόκειται για τον θεατρικό – μουσικό μονόλογο «Δύο Γυμνά Ασπρα Χέρια» με τη Μελίνα Μποτέλλη.

Συμπληρώνοντας σχεδόν 45 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση, η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει τον θεατρικό – μουσικό μονόλογο, που η ίδια συνέγραψε και σκηνοθέτησε. Το έργο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στη μητρότητα και την τέχνη της μουσικής. Τα «Δύο Γυμνά Ασπρα Χέρια» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών και ειδικά κατά των γυναικών.

Η παράσταση ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018. Ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα, από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή. Από την πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα και τις πρωτεύουσες νομών, έως τις μικρές ακριτικές πόλεις της πατρίδας μας, συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των Θεσσαλών με τον θεατρικό – μουσικό της μονόλογο «Δύο Γυμνά Ασπρα Χέρια», στον χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο έργο της, το Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Η ευαίσθητη Αρετή στη σειρά «Απών» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους «Ψίθυρους Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά «Της Αγάπης Μαχαιριά» του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα «Δύο Γυμνά Ασπρα Χέρια» τον Βόλο.

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των έξι ετών.

Κείμενο – σκηνοθεσία – φωτισμοί – ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10€, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων: 5€.

Προπώληση: Τicketservices.gr, ΚΕΧΑΪΔΗΣ – Μουσική – Ηχος – Φως, τηλ.: 2421037891 και στο ταμείο του Θεάτρου μία ώρα πριν την παράσταση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου