ΕΞΟΔΟΣ

Οι Baildsa στον Βόλο για μία και μοναδική συναυλία

οι-baildsa-στον-βόλο-για-μία-και-μοναδική-συν-872748

Ενα ξεσηκωτικό live θα δώσει μεθαύριο Σάββατο 15 Οκτωβρίου το μουσικό σχήμα BAiLDSA από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο επιστρέφει μετά από χρόνια στον Βόλο.

Οι BAiLDSA έρχονται να στήσουν ένα πανηγύρι αλλιώτικο, με dub και rock και χορευτικές λούπες, στο Lab Art στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Τα τελευταία 14 χρόνια οι BAiLDSA περιοδεύουν σε Ευρώπη και Βαλκάνια σε μεγάλους χώρους, φεστιβάλ αλλά και μικρά clubs, κερδίζοντας νέους οπαδούς σε κάθε συναυλία. Με την παρατεταμένη τους τριβή στο στούντιο και σε μεγάλη φόρμα μετά από συνεργασίες με Mpelafon και νέες κυκλοφορίες, είναι έτοιμοι και διψασμένοι για νέες εμπειρίες. Ξεκίνημα που αλλού, στον Βόλο και τη σκηνή του Τσαλαπάτα!

Το να είσαι «εναλλακτικός» είναι πολλά περισσότερα από έναν χαρακτηρισμό μουσικής ταυτότητας.

H ματιά των BAiLDSA στη σύνθεση και τη στιχουργική δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα post punk και indie rock, μπλεγμένο με παραδοσιακά στοιχεία της ανατολικής μεσογείου και μπολιασμένο παράλληλα με στοιχεία dub και reggae. Αυτό το μουσικό μωσαϊκό σε συνδυασμό με την έντονη και βαθιά κοινωνικοπολιτική τους οπτική γωνία, αντιπροσωπεύει το τι πρεσβεύουν οι BAiLDSA ως συγκρότημα εδώ και μιάμιση δεκαετία.

Με βάση τη Θεσσαλονίκη, οι BAiLDSA παίζουν δυναμικό punk rock, σε δίσκους τους αλλά και στις εκρηκτικές τους συναυλίες. Από βαριά παραμορφωμένα κιθαριστικά riffs και στιβαρά μπασοτύμπανα, με εσωστρεφή και σκοτεινά ηχοτοπία, αλλά και ανεβαστικά ska πνευστά σε μερακλίδικους σκοπούς των χάλκινων της βαλκανικής παράδοσης, οι BAiLDSA μένουν πάντα αυθεντικοί.

Στο εξελισσόμενο και ποικιλόμορφο σύμπαν τους αυτό που ξεχωρίζει και είναι πάντα παρόν είναι μια σταθερή και ηχηρή εναντίωση σε οποιαδήποτε μορφή φασισμού, ρατσισμού, σεξισμού και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μια ατελείωτη μάχη κόντρα σε όλες τις μορφές πολέμου και διχασμού, που συνοδεύεται από βαθιά πίστη στην ανθρωπότητα και τις ανοιχτές, ελεύθερες κοινωνίες.

Δισκογραφικά, οι BAiLDSA έχουν κυκλοφορήσει τρία albums και επτά singles ως τώρα.

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Προπώληση: 10 ευρώ, Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:

τοπικά στον Βόλο από τα εξής καταστήματα:

-Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29

– Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

– Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva: στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market πανελλαδικά.

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου