ΕΞΟΔΟΣ

Στον Βόλο η Αννα Φόνσου

στον-βόλο-η-αννα-φόνσου-880075

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου και ισόβια πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», Αννα Φόνσου, αποδέχθηκε πρόταση του Σταμάτη Παγασαίου και της θεατρικής ομάδας ΠΑΓΑΣκηνιο, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Πάστα Φλώρα Αγάπη μου», την ερχόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο θερινό Δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας, Βόλου, στις 21:15.

Οι εισπράξεις της βραδιάς θα διατεθούν για το ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού». Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η σπουδαία πρωταγωνίστρια παρακολουθεί παράσταση της ομάδας ΠΑΓΑΣκηνιο, αφού στηρίζει με την εμπιστοσύνη της τον Σταμάτη Παγασαίο και τη θεατρική του ομάδα. Αλλά οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταματούν εδώ, αφού και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του θεάτρου, αναμένεται να παρακολουθήσουν την παράσταση στις 19 Σεπτεμβρίου, μαζί με εκατοντάδες Βολιώτες που αναμένεται να γεμίσουν το θερινό Δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας.

Η παράσταση έχει ανέβει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:

Βεατρίκη Αλμούζου, Αποστόλης Βαλατσός, Εριφύλλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Μιχάλης Φυγετάκης, Στήβη Παγωνάρη, Κατερίνα Ρεφενέ, Βασιλική Τσιτρά, Σπύρος Λαζάρου, Ελάνα Ηλιάδη ενώ στον ρόλο του Μίκη εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος.

Η παράσταση παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία όλο το καλοκαίρι, στην περιφέρεια της Μαγνησίας, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα: Μουσικός οίκος Κεχαΐδη, Κουταρέλια 29, Οπτικά Προφανής Δημητριάδος με Κ. Καρτάλη, Βιβλιοπωλείο Ήλιος Ελλησπόντου 112 και στο ταμείο του θεάτρου, πριν την παράσταση.

«Πάστα Φλώρα Αγάπη μου», για σπαρταριστές νύχτες γέλιου, αλλά και για καλό σκοπό…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου