Ο Δημ. Μπάσης σε συναυλία στο Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-28, 13:24:22
Συναυλία με τον Δημ. Μπάση στο Βελεστίνο
Ο Δημ. Μπάσης σε συναυλία στο Βελεστίνο

Πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.

Ξεχωρίζει η συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και την ορχήστρα «Ρυθμός» του Νίκου Χιώτογλου την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου, στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Ο γνωστός και καλλιτέχνης θα παρουσιάσει στο κοινό το πλούσιο ρεπερτόριό του, με αγαπημένα τραγούδια και πολύ γνωστές επιτυχίες του.

Από τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου αναμένεται αρκετός κόσμος την ερχόμενη Τετάρτη στη συναυλία του Δημ. Μπάση, με την οποία κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος των πλούσιων καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βελεστίνο και την ευρύτερη περιοχή, με το πρόγραμμα να συνεχίζεται με αντίστοιχες δράσεις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα, μετά από αίτημα των επαγγελματιών Βελεστίνου και με τη σύμφωνη γνώμη όλων, θα επιτραπεί στον πεζόδρομο Βελεστίνου η αυστηρή επέκταση της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων κατά ένα επιπλέον μέτρο, πέραν των 5,25 μέτρων από τη ρυμοτομική γραμμή, και προς τον άξονα του δρόμου και στη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και την ορχήστρα «Ρυθμός» του Νίκου Χιώτογλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=