ΕΞΟΔΟΣ

Τα 5 Πλατάνια στις Αφέτες Πηλίου

τα-5-πλατάνια-στις-αφέτες-πηλίου-883609

Αν δείτε έναν πλάτανο, είναι βέβαιο ότι τη σκιά των καταπράσινων κλαδιών του θα την έχουν αναζητήσει πολλές παρέες, μικρές ή μεγάλες, ήρεμες ή ζωηρές, χαλαρές ή κεφάτες. Αν οι πλάτανοι είναι πέντε; Τότε έχετε βρεθεί στις Αφέτες Πηλίου, στα 5 Πλατάνια. Και καλά κάνατε!

Στο πλακόστρωτο της πηλιορείτικης πλατείας, τα τραπέζια της οικογενειακής ταβέρνας – ψησταριάς, με τα καρό τραπεζομάντηλα, τις ξύλινες καρέκλες και τα χρώματα των λουλουδιών να ξεπετούν όπου στρέψετε το βλέμμα σας, θα ταξιδέψουν το μυαλό σας μακριά από την πιεστική καθημερινότητα. Ολα αυτά συνδυασμένα με μια θέα, που η φύση δεν …τσιγκουνεύτηκε όταν την ζωγράφιζε.

Οταν μάλιστα γευτείτε τα πιάτα που θα σας σερβιριστούν, θεωρείστε βέβαιο ότι δεν θα μετανιώσετε στο ελάχιστο για την απόφασή σας να μετακινηθείτε 27 χιλιόμετρα από το Βόλο. Από τις κατσαρόλες οι μερίδες βγαίνουν λαχταριστές, ενώ τα ψητά της ώρας, που με μοναδική μαεστρία ετοιμάζονται, θα σας μείνουν αξέχαστα.

Η φιλική εξυπηρέτηση θα σας εντυπωσιάσει. Στην πρότασή τους να δοκιμάσετε τα έτοιμα φαγητά τους και κεμπάπ χοιρινό στη σούβλα μην αρνηθείτε. Είναι οι σπεσιαλιτέ τους!

Δροσιά, άπλετη θέα, παραδοσιακό χρώμα και η παρέα γύρω από πιάτα ζηλευτά, κρασάκι ή μπυρίτσες. Αυτό θα βρείτε κάτω από «Τα 5 Πλατάνια».

Στην πλατεία του χωριού επίσης υπάρχει και παιδική χαρά για να απασχολούνται τα παιδιά σας όσο εσείς απολαμβάνετε την δροσιά και τα νόστιμα μεζεδάκια.

Και μην ξεχάσω! Αν σας αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες τότε μην φύγετε χωρίς να πάρετε το δικό σας βάζο. Η ιδιοκτήτρια κα. Σούλα ζωγραφίζει!

Για το αυτοκίνητό σας μη νοιαστείτε. Υπάρχει πάρκινγκ.

Τα 5 Πλατάνια,

Αφέτες Πηλίου

Τηλέφωνο 24230 33659

Κιν. 6974 063 411

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου