Μία παράσταση, διπλός αντίκτυπος

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 15:10:48
Μία παράσταση, διπλός αντίκτυπος

Τις δυνάμεις τους ενώνουν σε μια παράσταση stand up comedy οι Ηλίας Φουντούλης και ο Aγγελος Σπηλιόπουλος, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται ως οι πιο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ κωμικοί της ελληνικής σκηνής.

Ενώνουν και τα καλύτερα κείμενα από τις σόλο παραστάσεις τους και με νέο υλικό μας οδηγούν σε μία μοναδική παράσταση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου στο κινηματοθέατρο Εξωραϊστική.

Μικρά αστεία, μεγάλα αστεία, αστεία που τα αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη, αστεία που τα συνθέτεις μόνος σου, ιστορίες που έχουν να μας διδάξουν και πολλά λογοπαίγνια ,αυτή είναι η παράσταση τους!!!

Ο Ηλίας Φουντούλης κάνει την αρχή. Πολλές και ξεκαρδιστικές ιστορίες και ατάκες που η μία είναι πιο θανατηφόρα από την άλλη. Ιστορίες για την καραντίνα, για άχρηστες αγορές από το διαδίκτυο και άλλα τόσα θέματα καθημερινότητας….

Ο Aγγελος Σπηλιόπουλος έχει έναν τρόπο μοναδικό και ένα δικό του προσωπικό στυλ που εκφράζεται για όλα τα θέματα. Οι ατάκες του είναι πάρα πολλές και τα λογοπαίγνια άπειρα που δεν σε αφήνουν αμέτοχο αντιθέτως δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς.

 

Οι συντελεστές

Αναλυτικά οι συντελεστές της παράστασης έχουν ως εξής:

Πρωταγωνιστούν: Hλίας Φουντούλης, Αγγελος Σπηλιόπουλος

Οργάνωση περιοδείας: Τόνια Κάββαλου

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=