ΕΞΟΔΟΣ

«Ο Οίκος Gucci» στην Εξωραϊστική

ο-οίκος-gucci-στην-εξωραϊστική-896086

Με το δράμα μυστηρίου «Ο Οίκος Gucci» σε σκηνοθεσία Ρίνλτεϊ Σκοτ συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 21:30 οι προβολές στην Εξωραϊστική Βόλου.

Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Jared Leto, Al Pacino.

Η ταινία «Ο Οίκος Gucci» είναι εμπνευσμένη από τη συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης και εν τέλει φόνου, παρακολουθεί ο θεατής τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο έμπειρος σκηνοθέτης Ρίνλτεϊ Σκοτ (Alien, Ο Μονομάχος, Blade Runner) αφηγείται την αληθινή ιστορία. «Ο Οίκος Gucci» είναι μια ιστορία φιλοδοξίας, ανταγωνισμού και εγκλήματος, με διάκοσμο τον κόσμο της υψηλής μόδας. Πρόκειται για μια εποποιία του επιχειρηματικού κόσμου που κορυφώθηκε στο απόγειο του αμερικανικού καπιταλισμού και τελικά βάφτηκε με αίμα. Το στιλιζαρισμένο φιλμ του αειθαλούς και ασταμάτητου δημιουργικά Ρίνλτεϊ Σκοτ διαπερνά χρονικά τρεις δεκαετίες, γεμάτες δημιουργία, σκάνδαλα και απίστευτες δολοπλοκίες μεταξύ ανθρώπων που τους τυφλώνουν ο εγωισμός και το πάθος.

Για να αφηγηθεί σωστά την απαιτητική ιστορία, ο Σκοτ επιστρατεύει ένα λαμπερό cast που αποτελείται από τη Lady Gaga (στη νέα της απόπειρα να φτάσει μέχρι το βραβείο Οσκαρ, μετά το «A Star is Born»), τον πάντα στιβαρό Ανταμ Ντράιβερ (Marriage Story) που απογειώνει κάθε ρόλο του, τον Τζάρεντ Λέτο που μεταμορφώνεται και χάνεται ξανά στον ρόλο του (όπως είχε κάνει στο Dallas Buyers Club), τον Τζέρεμι Αιρονς σε ακόμη μια αξιοκρατική ερμηνεία λεπτών αποχρώσεων, τη Σάλμα Χάγιεκ σε υποχθόνιο ρόλο-κλειδί και τον Αλ Πατσίνο (Ο Νονός, Αρωμα Γυναίκας), που αποδεικνύει ότι ο ρόλος του στον «Ιρλανδό» δεν ήταν ο τελευταίος μεγάλος της σπουδαίας καριέρας του.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου