ΕΞΟΔΟΣ

Την ευαισθησία του στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες έδειξε το Fashion City Outlet φιλοξενώντας την ΕΛΕΠΑΠ

την-ευαισθησία-του-στις-κοινωνικά-ευά-903398

Το Fashion City Outlet στέκεται σταθερά στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και ενισχύει τη δράση φορέων και οργανώσεων που δραστηριοποιούνται για την ενίσχυσή τους.

Έτσι, τις άγιες ημέρες του Πάσχα είχε την ευκαιρία να δείξει το ενδιαφέρον του για τους συνανθρώπους μας με ειδικές δυνατότητες, φιλοξενώντας την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου στην πρώτη εκτός έδρας παρουσία της στη Θεσσαλία.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937 και λειτουργεί σε άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, σε 6 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο).

Ο Οργανισμός σήμερα υποδέχεται βρέφη, παιδιά και ενήλικες, και τους προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση, ενώ παράλληλα πλαισιώνει και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις οικογένειές τους.

Η δράση της ΕΛΕΠΑΠ στο Fashion City Outlet περιελάμβανε περίπτερο ενημέρωσης του κοινού από εθελοντές της οργάνωσης για τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ καθώς και Πασχαλινό Bazaar προϊόντων της, όπως λαμπάδες, μπρελόκ, αναμνηστικά κλπ. Η συμμετοχή του κόσμου που βρέθηκε στους χώρους του εμπορικού κέντρου έδειξε ότι η συνεργασία Fashion City Outlet και ΕΛΕΠΑΠ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, σε σημείο που οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επαναληφθεί λίαν συντόμως.

Το Fashion City Outlet στέκεται σταθερά δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και ενισχύει και υποστηρίζει την δράση οργανώσεων όπως η ΕΛΕΠΑΠ, που έχουν έναν σημαντικά θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Fashion City Outlet

4ο χλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου