ΕΞΟΔΟΣ

«Μα, πού πήγε η Ελένη;»

μα-πού-πήγε-η-ελένη-904901

Πρωτότυπη παράσταση με θέμα την ιστορία μιας σχέσης από τη γένεσή της

Ποια είναι η Ελένη; Η Ελένη είμαι εγώ, είσαι εσύ, η υπάλληλος στο σούπερ μάρκετ, η νοσηλεύτρια, η δικηγόρος, η πολιτικός, η μαμά που μεγαλώνει τα παιδιά της και φροντίζει το σπίτι της, η αισθητικός, η επιχειρηματίας…

Πού πήγε η Ελένη; Πού πάει μια Ελένη, όταν χάνει την υπόστασή της; Οταν πέφτει σε νάρκη το «εγώ» της; Οταν παλεύει για το δίκιο της; Για την ευτυχία της; Για την ελευθερία της; Για τη ζωή της;

Μία παράσταση με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού στο ζήτημα της βίας εναντίον των γυναικών. Ενας θεατρικός μονόλογος, που θίγει ανοιχτά το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Η Χρύσα Ποζίδου είναι ηθοποιός, γράφει και ερμηνεύει τον ρόλο της Ελένης. Στην πρώτη της απόπειρα συγγραφής, καταφέρνει να κερδίσει το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ μονολόγων του θεάτρου «Εύπολις-art» στον Νέο Κόσμο.

Στο ταξίδι της τη συνοδεύει η Μαρίνα Μαυρογένη, χορογράφος, performer, δασκάλα χορού.

Κείμενο-ερμηνεία: Χρύσα Ποζίδου, Co-Director: Μαρίνα Μαυρογένη.

Ημερομηνίες παραστάσεων: 27 και 28 Μαΐου στις 21.00 στο Θέατρο Τεχνών, Τζαβέλα 1 και Εργατικής Πρωτομαγιάς, στη Λάρισα. Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά. Κράτηση εισιτηρίων στα τηλέφωνα: 2410-534313, 694 3748 186 και στο Viva.gr. Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου