ΕΞΟΔΟΣ

Βραδιά γεμάτη νοσταλγία

βραδιά-γεμάτη-νοσταλγία-116503

Οι Βολιώτες Ταξιάρχης Κούντριας και Γιάννης Τσούκας στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη»

Μουσικό πρόγραμμα με τους Ταξιάρχη Κούντρια και Γιάννη Τσούκα διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου στις 22:00 στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη». Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν μουσικό πρόγραμμα με δημιουργίες του Διονύση Σαββόπουλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Μπάμπη Στόκα, τραγούδια που ερμήνευσαν εμβληματικοί τραγουδιστές, όπως η Μαρινέλλα, η Τζένη Βάνου, ο Γιάννης Πάριος κ.ά.

Ο Ταξιάρχης Κούντριας, ο Βολιώτης σολίστ, διαγράφει με επιτυχία τη δική του πορεία. Διδάσκει και παίζει κλασική κιθάρα ενώ έχει βραβευτεί σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Έχει ιδρύσει τη δική του μπάντα με τίτλο AppARTία ενώ παράλληλα ηχογραφεί και τη δική του δισκογραφία.

Ο Γιάννης Τσούκας, με καταγωγή επίσης από το Βόλο, στα πρώτα του βήμα στο χώρο του τραγουδιού αφού ως τώρα τραγουδούσε ως ηθοποιός σε επιθεωρήσεις και μουσικές παραστάσεις με τη Σοφία Βόσσου να ’ναι από τους πρώτους που τον εμπιστεύτηκαν στο πλάι τους.

Μαζί τους θα βρίσκεται ο Μάριος Καραμπότης, με καταγωγή από την Αθήνα. Ο 25χρονος πιανίστας που την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα τις ζήλευαν πολλοί. Στη φαρέτρα των συνεργασιών του γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώ έχει βρεθεί σε πολλά από τα μιούζικαλ που έχουν ανέβει στην Ελλάδα.

Μια βραδιά με μεγάλες συγκινήσεις στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη» Πλάτωνος 20, Μεταμόρφωση, Βόλος. Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr και τα καταστήματα Public, Ογλ 28, Βόλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου