ΕΞΟΔΟΣ

«Δύο χρόνια μετά…»

δύο-χρόνια-μετά-146923

Μουσική βραδιά το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη»

Ο Κώστας Γεδίκης και ο Φίλιππος Ρέτσιος με τη φωνή του Κωνσταντίνου Ζεμπίλα ενώνουν τις μουσικές τους ανησυχίες σε ένα ταξίδι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, όπως των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Τσιτσάνη και άλλων σπουδαίων συνθετών και προσκαλούν το κοινό το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη».

Σε δίωρη μουσική παράσταση θα κάνουν το κοινό να αγαπήσει και να συγκινηθεί. Στο πλούσιο ρεπορτόριό τους με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Δικαιοσύνης (20/2) εντάσσονται τραγούδια ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης του κοινωνικού διαλόγου, αφού για τους ίδιους η μουσική είναι ένας τρόπος έκφρασης συναισθημάτων.

Αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στον καλλιτεχνικό χώρο και έχοντας στη φαρέτρα τους πληθώρα συνεργασιών, οι τρεις καλλιτέχνες συνδέονται και επαναπροσδιορίζουν ήχους που αγαπήθηκαν με νέα δυναμική.

Μετά από αναγκαστική παύση δυο ετών που επέβαλαν οι δύσκολες συνθήκες, οι μουσικοί επιστρέφουν ανανεωμένοι και υπόσχονται ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα.

Γενική είσοδος 7 ευρώ.

Το Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη» βρίσκεται Πλάτωνος 20, Βόλος.

Τηλέφωνο κρατήσεων 6906842332.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου