ΕΞΟΔΟΣ

Τρεις αγαπημένες φωνές στο Βόλο

τρεις-αγαπημένες-φωνές-στο-βόλο-332277

Θα χρωματίσουν την αυριανή μουσική βραδιά στο Vox music stage

Τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Ζηνοβία Αρβανιτίδη θα εμφανιστούν αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου στην μουσική σκηνή Vox music stage.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας και η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα….

Ο «Τερμίτης» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες κι ας είναι στα πράγματα εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά…

Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού. Η εξαιρετική και εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.

Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και η Ζηνοβία υπόσχονται να γεμίσουν την αυριανή βραδιά μας με αγαπημένες δημιουργίες, προτρέποντάς μας να παρακάμψουμε δημιουργικά τις καθημερινές μας δυσκολίες. Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ χωρίς το ποτό και η προπώληση πραγματοποιείται στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Οι πύλες του Vox ανοίγουν στις 10 το βράδυ και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210 35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου