ΕΞΟΔΟΣ

Χειμερινός παράδεισος στα Pennie – Εκπτώσεις σε Σεντόνια και Παπλωματοθήκες

χειμερινός-παράδεισος-στα-pennie-εκπτώσε-264870

Δε συγκρίνεται με τίποτα η απόλυτη ευχαρίστηση που νιώθεις όταν βυθίζεσαι σε ένα φρεσκοστρωμένο κρεβάτι με απαλά, μοσχομυρωδάτα σεντόνια και αφράτη παπλωματοθήκη! Το ξέρουμε. Και σας δείχνουμε τις αγαπημένες μας επιλογές από τη χειμερινή συλλογή του Pennie, με αυτά που κέρδισαν την καρδιά μας και διεκδίκησαν επάξια το χώρο τους στην κρεβατοκάμαρά μας.

Τεράστια ποικιλία σε σχέδια και υφές για όλα τα γούστα! Είτε είστε λάτρης του κλασικού και του μονόχρωμου, είτε σας αρέσουν πιο τολμηρές επιλογές και σχέδια, σίγουρα η συλλογή του Pennie είναι αυτό που χρειάζεστε!

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

ΒΑΜΒΑΚΟΣΑΤΕΝ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ HYPNOS

Κλασικό κομμάτι, διαχρονικό κομμάτι. Η συλλογή Hypnos έρχεται να βολέψει τον ύπνο σας σε όμορφα σεντόνια με λάστιχο, από 100% βαμβακοσατέν, 240 κλωστών.Σε 5 αποχρώσεις, ανθρακί, γκρι, πούδρα, σοκολά και χρυσό θα γίνει ένα με τον χώρο σας πανεύκολα!

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΚΟΜΠΟΖΕ ΣΕΤ ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ HOYA CARNOSA ΣΕ 2 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Αν σας αρέσει το εμπριμέ, θα λατρέψετε τη συλλογή Hoya Carnosa! Έρχεται σε σετ από εμπριμέ κομποζέ σεντόνια με ψηφιακή εκτύπωση σε γεωμετρικό και βότσαλο σχέδιο, σε ανθρακί και μπεζ-μαύρο αποχρώσεις. Φτιαγμένο από 100% βαμβάκι OEKO-TEX standard 100, 160 κλωστών. Διατίθεται σε 4 διαστάσεις για να σας βολέψει όποιο μέγεθος κι αν έχει το κρεβάτι σας: μονά, υπέρδιπλα, super υπέρδιπλα και διαστάσεις california king!

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΦΑΝΕΛΕΝΙΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΧΟΥΡΙ VANILLA

Με λάστιχο για εύκολη εφαρμογή, το φανελένιο εμπριμέ σεντόνι της συλλογής Vanilla θα σας καταπλήξει! Μοντέρνο σχέδιο λαχούρι, από 100% βαμβάκι σε 2 αποχρώσεις, μελιτζανί και πούδρα. Θα ανανεώσει σίγουρα το χώρο σας!

ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ

ΚΟΜΠΟΖΕ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΑΝΕΛΕΝΙΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ VANILLA+SOLO

Τι καλύτερο για να συνδυάσετε το σεντόνι Vanilla με λαχούρι από την παπλωματοθήκη του; Η φανελένια εμπριμέ κομποζέ παπλωματοθήκη με σχέδιο λαχούρι/ πουά, από 100% βαμβάκι, έρχεται και αυτή σε 2 αποχρώσεις, μελιτζανί και πούδρα, ώστε να ταιριάξει απόλυτα με το σεντόνι για το πιο ταιριαστό σετ ή να κάνετε mix & match με ασφάλεια!

ΚΟΜΠΟΖΕ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΑΝΕΛΕΝΙΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ AZTEC+TRIANGOLO

Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα μεταμορφώσει το χώρο σας αυτή η παπλωματοθήκη. Αυτή η φανελένια εμπριμέ κομποζέ παπλωματοθήκη με σχέδιο τρίγωνα θα γίνει η αγαπημένη σας. Είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι και μπορείτε να τη βρείτε σε 2 αποχρώσεις: γκρι και μαύρο.

ΚΟΜΠΟΖΕ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΑΝΕΛΕΝΙΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ ROMANZO

Το σχέδιο με το λουλούδι θα σας εντυπωσιάσει και η ποιότητά του θα σας κερδίσει! Η φανελένια εμπριμέ κομποζέ παπλωματοθήκη που θα λατρέψετε! Από 100% βαμβάκι, η συλλογή Romanzo είναι η ιδανική για όσους τολμούν τα σχέδια στα λευκά είδη.

Ανακαλύψτε το προσωπικό σας αγαπημένο από τις συλλογές Pennie και χαζέψτε με την ησυχία σας τις νέες μας σειρές:

-Στο www.pennie.gr

-Στο blog Pennie

-Στον κατάλογο Pennie

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου