ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο φως του φεγγαριού

στο-φως-του-φεγγαριού-266465

Συναυλία με το μουσικό σύνολο Chile Verde Trio στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη»

Το μουσικό σύνολο Chile Verde Trio, που απαρτίζουν οι Αλκηστις Γεωργοπούλου τραγούδι, Κωνσταντίνος Κολέτσιος κιθάρα και Χρήστος Θωμαΐδης μπάσο, παρουσιάζει τη μουσική, εικαστική, ποιητική παράσταση «Luzde Luna», η οποία παραπέμπει στο φως του φεγγαριού.

Οι Chile Verde, μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω πανδημίας και με ανανεωμένη σύνθεση, παρουσιάζουν ένα χαρακτηριστικό μέρος του ρεπερτορίου τους, τραγούδια και μουσικές της Νοτίου Αμερικής, πλαισιωμένα από αφήγηση ποιημάτων από την Μαριάνθη Κυπρίδου και με ζωντανή εικαστική παρέμβαση από τον ζωγράφο Κωνσταντίνο Κομνηνό. «Ο αγαπημένος φίλος και εξαιρετικός σολίστ της τρομπέτας Λεωνίδας Βλάχος μάς κάνει την τιμή να ταξιδέψει περί τα 500 χιλιόμετρα για να συμπράξει μαζί μας» αναφέρουν οι συντελεστές.

Ηχοι και εικόνες από τη Νότια Αμερική των Ινδιάνων, των κατακτητών, των μεξικάνικων φαντασμάτων της Μάγισσας και της Κλαψιάρας, το νέο τάνγκο του Αστορ Πιατσόλα, των θρήνων για την απώλεια αγαπημένων, του έρωτα που έλαβε τέλος, του έρωτα που αντέχει στον χρόνο και άλλων θεμάτων που διαχρονικά απασχολούν τον άνθρωπο.

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στις 22:00, στον φιλόξενο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη», Πλάτωνος 20 στον Βόλο. Η είσοδος γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Κόστος εισιτηρίου 10 ευρώ, κρατήσεις στο τηλέφωνο 6906842332.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου