ΕΞΟΔΟΣ

«Μύθοι του Αισώπου»

μύθοι-του-αισώπου-289665

Ερχονται στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»

Οι «μύθοι του Αισώπου», από το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, έρχονται στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στον κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» με δύο παραστάσεις, στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα. Η ηχογράφηση έγινε στο In Vitro studio με τις φωνές των Θανάση Τσαλταμπάση και τον Αποστόλη Τότσικα, ενώ ακούγονται οι Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Νικήτας Αναστόπουλος, Νικόλας Γκότσης, Λένα Δεναξά.

«Ποιος από εμάς δεν έχουμε ταυτιστεί έστω και μία φορά με τον τεμπέλη τζίτζικα ή το εργατικό μυρμήγκι; Τέσσερις μύθοι του Αισώπου, που με την απλότητά τους συγκινήσουν, ψυχαγωγούν και να διδάσκουν, ειδικά τους μικρούς φίλους, την αλήθεια πάντα με χαμόγελο. Χειροποίητες μεγάλες μαριονέτες, φανταστικά κοστούμια, πλούσια σκηνικά, γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους» αναφέρουν οι συντελεστές.

Θεατρική διασκευή Παναγιώτα Μωυσιάδου, μουσική Δημήτρης Σινογιάννης, σκηνοθεσία Θανάσης Γκότσης, μακιγιάζ Μίνα Μαυρομάτη, κοστούμια Ειρήνη Γκότση, σκηνικά Τάκης Αγραπιδάκης, Ermis Graphics, κατασκευή μαριονετών Θανάσης Γκότσης.

Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και για παιδιά 4 έως 11 ετών self test 24 ωρών.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 7 ευρώ, ανέργων, πολυτέκνων, ομαδικό 5 ευρώ. Προπώληση 6 ευρώ από την TicketServices.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου