ΕΞΟΔΟΣ

«Μια κανονική μέρα»

μια-κανονική-μέρα-351830

Το Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό με επίκαιρο νεοελληνικό έργο, που καταφέρνει να αγγίζει βαθιές χορδές ευαισθησίας, συγκίνησης και ενσυναίσθησης και αποτελεί τη νέα πρόταση του καλλιτεχνικού διευθυντή Δήμου Βόλου Γρηγόρη Γαλάτη για τη σεζόν 2021 – 2022.

Πρόκειται για το έργο «Μια κανονική μέρα» γραμμένο από την Κατερίνα Γιαννάκου, μονόλογος στον οποίο ξετυλίγεται ο αγώνας μιας σύγχρονης γυναίκας με τα τερατώδη αδιέξοδα, που ορθώνονται γύρω της και μέσα της, αλλά και η οδυνηρή πορεία της προς τη λύτρωση. Πρόκειται για ρόλο, που ερμηνεύεται ιδανικά από τη Νιόβη Κωστοπούλου, υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Γαλάτη. Οι αναπάντεχες και οδυνηρές ανατροπές στη ζωή μιας γυναίκας, συζύγου και μητέρας, στο πρωτότυπο σκηνικό του Λευτέρη Πλαβού, αγγίζουν βαθιά τους θεατές, που έρχονται αντιμέτωποι με τα ζητήματα, που διαπραγματεύεται η Κατερίνα Γιαννάκου στην άνιση αναμέτρηση μιας γυναίκας με την αδυσώπητη πραγματικότητα, η οποία, ωστόσο, βρίσκει τον τρόπο να προχωρήσει μπροστά, στην επόμενη, «κανονική» μέρα.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από 23 Οκτωβρίου έως 28 Νοεμβρίου στις 20:30.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γρηγόρης Γαλάτης και πρωταγωνιστεί η Νιόβη Κωστοπούλου.

Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Λευτέρης Πλαβός, τη μουσική υπογράφει ο Ηλίας Χατζόγλου, τα κοστούμια η Ασπασία Μπότα, τους φωτισμούς ο Κώστας Τατάκος, τον ήχο ο Βασίλης Σταμόπουλος.

Τεχνικοί σκηνής Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς, φωτογραφίες Λευτέρης Πλαβός.

Προπώληση εισιτηρίων: Ηλεκτρονική προπώληση: TICKET SERVICES (www.ticketservices.gr).

Φυσικά σημεία προπώλησης είναι: Στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», Κουμουνδούρου και Ιάσονος, Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 και στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας, Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στην ιστοσελίδα http://doepap.gr/. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2421082870 και 2421078164.

Πρωτόκολλο Covid – Οδηγίες προς κοινό: Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται COVID-FREE (για εμβολιασμένους και νοσήσαντες) στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τo θέατρο. Για την αποφυγή συνωστισμού προτείνεται στους θεατές η έγκαιρη προσέλευσή τους.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου