ΕΞΟΔΟΣ

Η Opera Chaotique για μία μόνο εμφάνιση

η-opera-chaotique-για-μία-μόνο-εμφάνιση-417992

Το Φεστιβάλ Βόλου και το Café Society παρουσιάζουν απόψε το μοναδικό μουσικό υπερθέαμα

Το Φεστιβάλ Βόλου και το Café Society για μία και μόνο εμφάνιση παρουσιάζουν απόψε Σάββατο στις 21.30 στο Café Society (Tάκη Οικονομάκη 51) το μουσικό υπερθέαμα Opera Chaotique.

Εκκεντρικό ντουέτο παρουσιάζει στη νέα του παράσταση τη μετάβαση από τα αρχαία χρόνια στη νεότερη εποχή, από τον Αριστοφάνη και τον Σωκράτη στον Εμπειρίκο και τον Βάρναλη, από τον Διόνυσο στον Tom Waits.

Αποφθέγματα και ρητά συνδυάζονται με μελοποιήσεις σπουδαίων Ελλήνων και ξένων ποιητών και πώς η τραγωδία επηρέασε το σύγχρονο καμπαρέ.

Νέα τραγούδια και ορχηστρικά μπλέκονται με αγαπημένες μελωδίες και μεγάλες επιτυχίες.

Ο Τένορμαν χτυπά τα πλήκτρα βγάζοντας ουρλιαχτά, ενώ ο Βούντου κοπανά τα δέρματα των τυμπάνων. Τολμηρά κείμενα ακούγονται σε ελληνικούς ρυθμούς που κορυφώνονται σε διονυσιακό καμπαρέ.

Οι Opera Chaotique έχουν εμφανιστεί σε 19 χώρες ήδη στα 10 χρόνια πορείας τους. Με sold out σε Εθνική Λυρική Σκηνή, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και Φεστιβάλ Αθηνών, έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα (Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Πασχαλίδης κ.ά.) και από τον υπόλοιπο κόσμο (Nouvelle Vague, The Tiger Lillies, Ojosde Brujo κ.ά.).

Μόλις κυκλοφόρησε το 4ο άλμπουμ τους και πρώτο ελληνόφωνο με τίτλο «Στων Διακαμένων σας Χειλιών την άκρη» από το Ogdoo Music Group. «ηχορυθμική απόλαυση ιδιαίτερη με συνθετική ευστροφία και λιτότητα που τους ξεχωρίζει ως καλλιτέχνες» (Γ. Χαρωνίτης, Αθηνόραμα).

«Μια μουσική εμπειρία εντελώς μοναδική, ουσιαστική και καλοφτιαγμένη» (Wherey, Νέα Ορλεάνη).

Εισιτήρια 5€.

Τηλ. κρατήσεων: 2421313605.

www.operachaotique.com
www.facebook.com/operachaotique
www.youtube.com/user/OperaChaotique

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου