ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναυλία για τη «Φλόγα»

συναυλία-για-τη-φλόγα-430529

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο δάσος Κουρί στον Αλμυρό

Το παράρτημα Μαγνησίας της «Φλόγας», που είναι ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, και οι φίλοι της «Φλόγας» στην περιοχή του Αλμυρού διοργανώνουν μουσική εκδήλωση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Αρχοντικό στο Κουρί στον Αλμυρό, με σκοπό να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του Συλλόγου και να τιμήσουν τον Σεπτέμβριο ως μήνα ευαισθητοποίησης του κοινού για τη μάχη ενάντια στον παιδικό και εφηβικό καρκίνο. Η εκδήλωση θα διοργανωθεί σε εξωτερικό χώρο και θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό.

Αρχισε ήδη η προπώληση καρτών για το φιλανθρωπικό δείπνο – μουσική Φλόγα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο στην εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν κάρτες αξίας 20 ευρώ για συμμετοχή στο δείπνο (μενού και ζωντανή μουσική), κάρτες αξίας 10 ευρώ για οικονομική ενίσχυση, χωρίς φυσική παρουσία στο δείπνο.

Η προπώληση γίνεται στα ακόλουθα καταστήματα: SOFIA «Γυναικεία Επώνυμα Ενδύματα» Βασιλέως Κωνσταντίνου 102 Αλμυρός, Παιδικά Ανδρωνά στην κεντρική πλατεία Αλμυρού, Face & Body- Studio Αισθητικής, Παναγοπούλου και Αθηνών Αλμυρός, Κομμωτήριο Μπίλικα Σοφία Παναγοπούλου 6 Αλμυρός.

«Η «Φλόγα» καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς, που συνδράμετε σε κάθε μας πρωτοβουλία. Σας περιμένουμε στο φιλανθρωπικό δείπνο για να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στις οικογένειες που πολεμούν τον καρκίνο και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον δύσκολο αγώνα τους» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου