ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία των Villagers of Ioannina City σε νέα ημερομηνία

συναυλία-των-villagers-of-ioannina-city-σε-νέα-ημερομηνία-434237

Τροποποιούνται οι ημερομηνίες για τις συναυλίες των Villagers of Ioannina City στον Βόλο και στη Λάρισα, λόγω τραυματισμού μέλους του σχήματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρεία υπογραμμίζεται ότι: «Δυστυχώς ο τραυματισμός του Αρη, ντράμερ του συγκροτήματος, μετά την εμφάνιση των Villagers of Ioannina City, μας αναγκάζει να αναβάλλουμε τις ερχόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο (6 Σεπτεμβρίου) και στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας (7 Σεπτεμβρίου).

Καταφέραμε να κλείσουμε νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες σε Λάρισα στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ και στον Βόλο στις 23 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας αντίστοιχα».

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε αλλαγή, καθώς ισχύουν κανονικά τα ίδια για τις νέες ημερομηνίες.

Οσοι όμως επιθυμούν εξαργύρωση του αντιτίμου του εισιτηρίου μπορούν να στείλουν εντός μίας εβδομάδας σχετικό mail στο [email protected], σε περίπτωση που έκαναν την αγορά τους ηλεκτρονικά. Διαφορετικά, η εξαργύρωση του αντιτίμου του εισιτηρίου πραγματοποιείται στα φυσικά σημεία προπώλησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου