ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία στο Χόρτο

συναυλία-στο-χόρτο-443559

Μουσική βραδιά με «Rhythmodal» μεθαύριο Σάββατο στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του Ιδρύματος Αγγελίνη – Χατζηνίκου

Μουσική βραδιά με «Rhythmodal» ηχοχρώματα διοργανώνεται μεθαύριο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του Ιδρύματος Αγγελίνη – Χατζηνίκου στο Χόρτο.

Οι ανθρώπινες και πολιτισμικές αξίες των παραδόσεων, κυρίως της Ελλάδας και της Τουρκιάς, αλλά και η ανάγκη που ένιωθε το μουσικό ζευγάρι να αναζητήσει την λιτότητα και την αγνότητα περασμένων χρονών σήμερα, ώθησαν την επιλογή και δημιουργία μελωδιών, με ελπίδα την αφύπνιση ανθρωπιστικών ενστίκτων ενός αποξενωμένου, «μουδιασμένου» πλέον κόσμου.

Η δεξιοτεχνία κι ευαισθησία του Τζιχάν Τούρκογλου στο σάζι και τη φωνή, και του Γιάννη Ζαννή στην Ινδική τάμπλα μας οδηγούν σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι στον ποιητικό, μελωδικό και ρυθμικό πλούτο της τροπικής μουσικής.

Οι δύο καλλιτέχνες συνθέτουν ένα συναρπαστικό τοπίο γεμάτο ηχοχρώματα και ηχητικές εκπλήξεις. Το επιθυμητό αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο μουσικών επιτυγχάνεται μέσα από τραγούδια, οργανικές συνθέσεις, και αυτοσχεδιασμούς.

Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν συνθέσεις από τα νέα έργα των δύο καλλιτεχνών με τίτλους GÖÇ (Cihan Türkoğlu) και BORAGO (Γιάννης Ζαννής και Γιώργος Παπαιωάννου).

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://www.viva.gr/tickets/music/rhythmodal/– Δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων στο τηλέφωνο 6983223383 ή στο email [email protected]– Οι κρατήσεις ισχύουν μέχρι 30′ πριν την έναρξη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου