ΕΞΟΔΟΣ

«Τα καλύτερά μας χρόνια»

τα-καλύτερά-μας-χρόνια-452368

Συναυλία αφιερωμένη στον Λουκιανό Κηλαηδόνη απόψε στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λουκιανός, καθώς σε σειρά προβολών αρχειακού υλικού παρουσιάζεται απόψε Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 21.30 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα. Τα τραγούδια του ερμηνεύουν ζωντανά η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Μανώλης Φάμελλος.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής με ένα ιδιόρρυθμο, προσωπικό στυλ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έχει σημαδέψει με τα τραγούδια του, αλλά και με τη χαρακτηριστική παρουσία του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενεών. Τα δικά μας καλύτερα χρόνια! Και είναι αλήθεια, αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.

Ετσι όσοι αγάπησαν τον Λουκιανό και τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξανά θυμηθούν σε αυτή τη μοναδική συναυλία-αφιέρωμα. Ερμηνευμένα από τον Μανώλη Φάμελλο και τη Μαρία Κηλαηδόνη με μια νέα ματιά στα τραγούδια του Λουκιανού και καινούργιες ενορχηστρώσεις, αλλά και από τον ίδιο τον Λουκιανό, μέσα από μια σειρά προβολών, που δημιουργήθηκαν γι αυτό το σκοπό, ανασκαλεύοντας το σπάνιο προσωπικό αρχείο του.

Τιμές εισιτηρίων 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο. Προπώληση ταμείο Κηποθεάτρου Αλκαζάρ. Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα 2311825788, 6934053441.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου