ΕΞΟΔΟΣ

Τι casual sneakers θα φορέσω το φθινόπωρο του 2021;

τι-casual-sneakers-θα-φορέσω-το-φθινόπωρο-του-2021-479896

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιo διάσημα μοντέλα sneakers για να επιλέξεις τα δικά σου αγαπημένα για το φετινό φθινόπωρο. Ανανέωσε το στυλ σου και διάλεξε το μοντέλο αυτό που θα έχεις πάντα μαζί σου στις φθινοπωρινές σου αποδράσεις και διακοπές. Συνδύασε τα εύκολα με πολλά outfit και κάνε κάθε σου έξοδο ξεχωριστή.

1.Converse All Star: το κλασικό λευκό sneaker που όλοι θα πρέπει να έχουμε

Τα All Star Converse αποτελούν μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και με κλασικά σχεδία που ως και σήμερα επιλέγονται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Το κλασικό πλέον χαμηλό λευκό μοντέλο μπορείς να το συνδυάσεις κυριολεκτικά με τα πάντα. Είναι το παπούτσι του φθινοπώρου, που ειδικά αν έχεις μαυρίσει θα κάνει κάθε σου εμφάνιση μοναδική. Η διακριτική κόκκινη και μπλε ρίγα τα κάνει ακαταμάχητα. Συνδυάζονται άψογα με βερμούδες όπως και με φορέματα κάθε μήκους.

  1. Fila Disruptor Low: cool και girly

Τα γυναικεία αθλητικά Fila Disruptor Low σε λευκό χρώμα είναι εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’90 που τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει η αγαπημένη δεκαετία των teenagers και όχι μόνο. Ο σχεδιασμός τους ξεχωρίζει για το σύγχρονο στυλ που προσφέρει σε κάθε κορίτσι που τα φορά. Είναι άνετα παρά την στενή τους φόρμα και την τρακτερωτή τους σόλα ενώ κάνουν κάθε σου εμφάνιση να μοιάζει βγαλμένη από κάποια techno μουσική σκηνή. Ειδικά το φθινόπωρο μπορείς να τα συνδυάσεις με denim looks.

  1. Lacoste Powercourt Λευκό για μια αίσθηση tennis girl

Φέτος το tennis στυλ και vibes πρωταγωνιστούν όσο ποτέ. Ειδικά για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις τα χαμηλά sneakers Lacoste Power court σε λευκό χρώμα θα σε κάνουν να νιώσεις κομψή και συγχρόνως cool. Το γαλλικό αυτό brand ξεχωρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες για την λεπτή αισθητική του. Τα υλικά κατασκευής των παπουτσιών τους ξεχωρίζουν επίσης για την ποιότητα τους ενώ τα sneakers αυτά ταιριάζουν μοναδικά με κοντές φούστες και φορέματα.

  1. Vans Authentic σε λευκό χρώμα για τις πιο δροσερές βόλτες

Τα χαμηλά και ολόλευκα Vans Authentic συνιστούν μια από τις καλύτερες και πιο safe επιλογές που μπορείς να κάνεις για το φετινό φθινόπωρο. Ένα κλασικό παπούτσι skate κατασκευασμένο από καμβά και την κλασική εξωτερική σόλα τύπου Waffle. Είναι ανάλαφρα και απόλυτα στιλάτα, τα αγαπούν και τα επιλέγουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες όλων των ηλικιών.

  1. Adidas Stan Smith: η αγαπημένη όλων φθινοπωρινή επιλογή

Τα Adidas Stan Smith αποτελούν ένα από τα πιο famous μοντέλα sneakers. Διάσημοι ποζάρουν φορώντας τα και τα αγαπούν για τις φθινοπωρινές τους βόλτες τόσο στην πόλη όσο και σε νησιά. Το λευκό χρώμα σε συνδυασμό με τις χαρακτηριστικές πράσινες λεπτομέρειες κάνουν τα Adidas Stan Smith ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα sneakers. Άνετα, κομψά και η καταλληλότερη επιλογή για όλο το φθινόπωρο και για όλες τις ώρες. Ο σχεδιασμός και η άνεση του υλικού τους κάνει τα unisex αυτά παπούτσια μια από τις top φθινοπωρινές επιλογές σου. Δείτε περισσότερα stan smith εδώ.

Όλα τα παραπάνω μοντέλα sneakers θα τα βρεις σε μοναδικές πρόσφορες στο e-shop μας www.starakia.gr. Εκεί θα δεις ακόμα περισσότερα σχέδια και θα βρεις αυτό που θα σε συνοδεύσει στις φθινοπωρινές σου βόλτες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου