ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θέαμα για όλες τις ηλικίες στην Εξωραϊστική του Βόλου

θέαμα-για-όλες-τις-ηλικίες-στην-εξωραϊ-842141

Θέατρο σκιών, παράσταση stand up comedy και προτάσεις για παιδιά στο πρόγραμμα της Εξωραϊστικής

Ενδιαφέρουσες παραστάσεις και θεάματα για μικρούς και μεγάλους στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Εξωραϊστική στον Βόλο. Απόψε ανεβαίνει η παράσταση του θεάτρου σκιών Αθανασίου «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι», σε διπλή παράσταση, στις 18.00 και 19:30. Παράσταση με πολύ γέλιο για μικρούς και μεγάλους, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος.

Οι φίλοι του stand up comedy θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Φρικάρω». H Super Kική θα βρίσκεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 21:30 στο θερινό σινεμά Εξωραϊστική για την παράσταση της… ζωής της, που κανένας φανατικός οπαδός του stand up comedy δεν πρέπει να χάσει.

Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα λόγω συνθηκών, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως επίσης και οι ανάλογες αποστάσεις μεταξύ των θεατών. Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας για όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν, καθώς προγραμματίζεται επίσης η θεατρική παράσταση «Ελμερ, ο παρδαλός ελέφαντας» το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική στον Βόλο.

Προπωλήσεις εισιτηρίων στο https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/elmer-o-pardalos-elefantas/ και στον κινηματογράφο Εξωραϊστική απογευματινές ώρες, τηλ. 2421030303.

Τιμή εισιτηρίων 10 ευρώ (γενική είσοδος και προπώληση). Τα παιδιά πληρώνουν εισιτήριο από 1,5 έτους. Διάρκεια παράστασης περίπου 1 ώρα. Τηλέφωνο πληροφοριών 6985603020. Τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας κι αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η θεατρική διασκευή «Ελμερ, ο παρδαλός ελέφαντας» είναι εμπνευσμένη από τα παιδικά βιβλία του Ντέιβιντ Μακ Κι, σε έκδοση της Andersen Press (από το 1989) και περιέχει όλα τα εκπαιδευτικά νοήματα σύμφωνα με τις αξίες που εκπροσωπεί ο Ελμερ. Η παράσταση είναι η ελληνική προσέγγιση των χαρακτήρων των βιβλίων με πρωτότυπο σενάριο, στίχους, μουσική, σκηνικά, τρισδιάστατες κούκλες και κοστούμια.

Το μότο των δημιουργών της παράστασης είναι «κι αν όλοι μας δεν μοιάζουμε, είναι για να ταιριάζουμε. Ο καθένας διαφορετικός».

INFO. Ο θερινός κινηματογράφος Εξωραϊστική βρίσκεται Δημητριάδος 263 στον Βόλο. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο www.victoria-cinema.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου