ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O «Θέμης» συναντά την «Ασημίνα»

o-θέμης-συναντά-την-ασημίνα-843033

Ο Βολιώτης ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και η Ελλη Τρίγγου πρωταγωνιστούν στην παράσταση «This is not Romeo & Juliet»

Τομή στα θεατρικά τεκταινόμενα η παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα «This is not Romeo & Juliet», βασισμένη στο σεξπιρικό αριστούργημα, θα ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θέατρο Πορεία, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται στις 13 Οκτωβρίου.

Ο Αργύρης Πανταζάρας με χρόνια θητεία στο θέατρο και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία στο «Κόκκινο Ποτάμι» και φέτος στις «Αγριες Μέλισσες» εμπνεύστηκε και σκηνοθετεί το έργο «This is not Romeo & Juliet» που συμπρωταγωνιστεί η Ασημίνα, από τις «Αγριες Μέλισσες».

Δύο αιώνια έφηβοι ερωτεύονται σε πάρτι μεταμφιεσμένων. Ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή και συνομιλούν με τον θάνατο. Σε έκσταση, υπό την επήρεια του έρωτα, εισβάλλουν στο θέατρο. Εχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του Σέξπιρ.

Επί σκηνής ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τον όρκο, την απόρριψη και τον θάνατο. Δυο παιδιά που ήθελαν να χτίσουν τον δικό τους κόσμο και να δραπετεύσουν από αυτόν! Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο! Μια «πρόβα τζενεράλε» για τους ερωτευμένους!

Η πρώτη παράσταση στο θέατρο Πορεία ανεβαίνει στις 13 Οκτωβρίου για περιορισμένο αριθμό. Η παράσταση θα ανεβαίνει Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων VIP ζώνη 18 ευρώ, A’ ζώνη 16 ευρώ, Β’ ζώνη 14 ευρώ, Γ’ ζώνη 12 ευρώ.

Εκπτωτικά εισιτήρια Senior (άνω των 65) 14 ευρώ, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων 12 ευρώ, ΑμεΑ (67% και άνω), με την επίδειξη βεβαίωσης αναπηρίας δωρεάν είσοδος, εισιτήριο συνοδού ΑμεΑ 12 ευρώ. Σε συγκεκριμένες θέσεις με σειρά προτεραιότητας, απαραίτητη είναι η επικοινωνία με το ταμείο του θεάτρου για τα εισιτήρια ΑμεΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου