Αισθηματικό δράμα στην Εξωραϊστική

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-02, 11:15:06
Η ταινία «After 2: Μετά τη σύγκρουση» προβάλλεται σήμερα στην Εξωραϊστική
Αισθηματικό δράμα στην Εξωραϊστική

Συνεχίζονται σήμερα οι προβολές με την ταινία «After 2: Μετά τη σύγκρουση»

Συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών στον θερινό κινηματογράφο του Βόλου Εξωραϊστική με το αισθηματικό δράμα «After 2: Μετά τη σύγκρουση», που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:30.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρότζερ Καμπλς, το σενάριο η Αννα Τόντι και παίζουν οι ηθοποιοί Τζόσεφιν Λάνγκφορντ, Χίρο Φάϊνς Τίφιν.

Ο Χάρντιν θα είναι πάντα …ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία.

Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. Την ίδια στιγμή ένας όμορφος συνάδελφος της , ο Τρέβορ της πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει …για την αγάπη; Μετά τη σύγκρουση… η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Η Εξωραϊστική βρίσκεται στη διεύθυνση Δημητριάδος 263 στον Βόλο. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών είναι διαθέσιμες στο www.victoria-cinema.gr.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=