ΕΞΟΔΟΣ

ooh la la breezy bar

ooh-la-la-breezy-bar-737671

Το Ooh la la breezy bar, είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Ένα χαρούμενο, όμορφο και δροσερό μπαρ.

Βρίσκεται στην πόλη του Βόλου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, σε ένα ωραίο περιβάλλον και σε μία εξαιρετική γειτονιά.
Διαθέτει αρκετό εξωτερικό χώρο, με αναπαυτικά καθιστικά και αρκετή δροσιά αφού η απόσταση από την θάλασσα είναι πολύ μικρή και το αεράκι “κάνει την δουλειά του”.
Ακριβώς δίπλα του είναι μία σύγχρονη παιδική χαρά που βοηθά τους γονείς να απολαύσουν ανέμελα τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους.
Στο Ooh la la breezy bar, μπορείτε να γευτείτε έναν εξαιρετικό καφέ, δροσιστικά κοκταίηλς καθώς νόστιμη και καθαρή κουζίνα. Διαθέτει ίσως την μεγαλύτερη λίστα στην Ελλάδα σε ποτά και cocktails με χαμηλή ή και καθόλου περιεκτικότητα σε αλκοόλ και κατά γενική ομολογία τα πιο νόστιμα κλασσικά cocktails. Η κουζίνα του είναι βασισμένη στην κατηγορία του τέλειου σνακ και σας δίνει αρκετές επιλογές για την “λιγούρα,” με πίτσες, burgers, club sandwitc, finger food, σαλάτες, γλυκά παγωτά.
Επίσης έχετε την δυνατότητα από τις 9 το πρωί να απολαύσετε θρεπτικά και πεντανόστιμα πρωινά, δροσιστικούς χυμούς και εξαιρετικά ροφήματα.
Είναι ένας χώρος φτιαγμένος για τις καθημερινές ανάγκες και απολαύσεις σας, καθώς έχει όλες τις γευστικές, αισθητικές, υγειονομικές και χωροταξικές προυποθέσεις που απαιτεί ένα σύγχρονο περιβάλλον της καθημερινότητά σας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου