ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Πασταφλώρα αγάπη μου» σε καλοκαιρινή περιοδεία

πασταφλώρα-αγάπη-μου-σε-καλοκαιριν-745977

Καλοκαιρινή περιοδεία από τη θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο

Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου άρχισε ήδη την καλοκαιρινή της περιοδεία από την πλατεία της Συκής με τη θεότρελη κωμωδία «Πασταφλώρα αγάπη μου».

Η παράσταση θα δοθεί στην Ξινόβρυση στις 22 Αυγούστου, 21.30, ενώ στο πρόγραμμα της μίνι καλοκαιρινής περιοδείας καταγράφεται επίσης η Δράκεια στις 29 Αυγούστου σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Πρόκειται για την αγαπημένη ταινία «Μια τρελή οικογένεια», που διασκεύασε με αγάπη και μεράκι ο Σταμάτης Παγασαίος. Ελαφρόμυαλη πεθερά, νύφη με σύζυγο και αρραβωνιαστικό, ξεχασμένος πατέρας και πολλοί-πολλοί άλλοι είναι οι ήρωες του έργου, που σκορπούν σπαρταριστό γέλιο σε κάθε ατάκα τους.

Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε με κέφι και μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος, σεβόμενος απόλυτα το ύφος και το χρώμα της εποχής του. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Γλύκα Δούκα, Κατερίνα Ρεφενέ, Μιχάλης Φυγετάκης, Αννα Ποθάκη, Αλεξάνδρα Αδαμοπούλου, Ηλίας Αδαμόπουλος και σε έκτακτη συμμετοχή ο Σταμάτης Παγασαίος. Η σκηνοθεσία και η διασκευή έγινε από τον Σταμάτη Παγασαίο, το σκηνικό από τον Μιχάλη Φυγετάκη, ενώ ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές του Μίμη Πλέσσα. Οι πρόβες φιλοξενήθηκαν στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου