«Μπαμπά; Α, μπα!» από τους ΣκηνοΠαίκτες

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-03, 17:25:23
«Μπαμπά; Α, μπα!» από τους ΣκηνοΠαίκτες

Τα χρήματα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για 8χρονο παιδί, που δίνει μάχη με τον καρκίνο

 

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας ΣκηνοΠαίκτες, ευαισθητοποιημένα από τη δημοσιοποίηση του σοβαρού ζητήματος υγείας 8χρονου κοριτσιού στην περιοχή του Αλμυρού, μετά από δημοσίευμα σχετικό στον Λαό του Αλμυρού, παρουσιάζουν τη σπαρταριστή κωμωδία «Μπαμπά; Α, μπα!» την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στο πάρκο της Ευξεινούπολης (έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο), στις 21:30. Η παράσταση θα ανεβεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό και τα έσοδά της θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια της μικρής, προκειμένου να καλυφθούν τα απαιτούμενα έξοδα για τη θεραπεία της. Σ’ αυτή την παράσταση ζωής, η είσοδος κατά άτομο δεν έχει περιοριστεί σε συγκεκριμένο ποσό, προκειμένου οι θεατές να παίξουν τον πιο ενεργό ρόλο, συνεισφέρονταςαπό το περίσσευμα της καρδιάς τους με τη μέγιστη οικονομική βοήθεια για το μικρό κορίτσι που χρειάζεται τη βοήθεια όλων.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο ηλικιωμένος και ευκατάστατος πατέρας έχει μείνει στο χωριό. Οι δυο γιοι του προσέλαβαν μία Βουλγάρα, τη Βέσκα, για να τον φροντίζει. Ένα ξαφνικό εγκεφαλικό και ο επικείμενος θάνατός του φέρνει τους γιους με τις συζύγους τους στο πατρικό σπίτι. Οι ελπίδες για μια κληρονομιά που θα τους εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή αναζωπυρώνονται! Υπάρχουν όμως λεπτομέρειες που δεν έχουν υπολογίσει και οι πρόσθετες αποκαλύψεις ανατρέπουν διαρκώς τα σχέδιά τους! Ποιος θα επικρατήσει τελικά και με ποιο τρόπο; Οι ήρωες Παναγιώτης, Χρήστος, Ρόη, Τζένη, Βέσκα και Βάσω, σας καλούν να τους απολαύσετε σε ένα καταιγισμό γεγονότων με απίθανες καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές που καθηλώνουν και προκαλούν γέλια και ... κλάματα! Η παράσταση συνιστάται για άτομα ηλικίας άνω των 15 ετών.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Δημητρόβα Βάσω – Βέσκα, Ζωγράφου Αφροδίτη – Ρόη, Θεοδωράκη Δήμητρα – Τζένη, Μπαζής Αντώνης – Παναγιώτης, Ξυνός Στέργιος – Χρήστος και Χαμηλού Βιβή – Βάσω.

Συντελεστές: Εμψύχωση/Σκηνοθεσία: Συνοδή Φουκαλά, βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Κούργιας, μουσική επιμέλεια: Έφη Τελκή, σκηνικά: Θεατρική Ομάδα ΣκηνοΠαίκτες.

Φροντιστήριο/Υποστήριξη: Βασίλης Γιαννουλάκης, οργάνωση: Έφη Αγελάρη - Μπαζή, φωτογραφίες: Photostyle, Λάμπρος Μπαζής, μακιγιάζ: Face&Body - Studio Αισθητικής, Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, υποβολείο: Μαίρη Κρικελά και επιμέλεια αφίσας -προγράμματος: Βιβή Χαμηλού.

Ποιοι είναι οι ΣκηνοΠαίκτες

Η θεατρική ομάδα ΣκηνοΠαίκτες δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 και έχει σαν στόχο να προάγει τα θετικά της θεατρικής αγωγής στους συμμετέχοντες ερασιτέχνες ηθοποιούς και να συνεισφέρει στην πολιτιστική ανάταση, αλλά και προβολή του Δήμου Αλμυρού. Οι συμμετέχοντες ηθοποιοί και εμψυχωτές εργάζονται εθελοντικά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έχουν ευτυχήσει να έχουν την υποστήριξη πολλών συμπολιτών μας, που συνεισφέρουν στην όλη τους προσπάθεια. Αρχικά, ξεκίνησαν τις πρόβες τους στις εγκαταστάσεις της Κοιν.Σ.Επ. Αλότοπος, ενώ τώρα απολαμβάνουν ως μέλη του τη ζεστή φιλοξενία του Συλλόγου Φίλων του Δάσους Κουρί στον Αλμυρό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Το παιδικό τμήμα της ομάδας ΣκηνοΠαίκτες έχει ανεβάσει με μεγάλη επιτυχία την θεατρική παράσταση "Ο Μορμόλης" τον Μάιο του 2019, σε σκηνοθεσία Ράνιας Θεοδωρογιάννη, ενώ το εφηβικό τμήμα παρουσίασε την παράσταση "Νεφέλες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία της Συνοδής Φουκαλά. Η Συνοδή Φουκαλά έχει σκηνοθετήσει και την επιτυχημένη παράσταση του τμήματος ενηλίκων «Μπαμπά; Α, μπα!» η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2019. Σήμερα, σκηνοθέτης και εμψυχωτής της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Κούργιας.

Ιστοσελίδα: https://vivihamilou.wixsite.com/scenopaiktes

Facebook: https://www.facebook.com/TheaterGroupsAtAlotopos/

Εκδήλωση:https://www.facebook.com/events/301923367685498/.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=