ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Πασταφλώρα αγάπη μου»

πασταφλώρα-αγάπη-μου-762637

Θεότρελη κωμωδία σε περιοδεία από το ΠΑΓΑΣκήνιο

Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία με τη θεότρελη κωμωδία «Πασταφλώρα αγάπη μου». Πρόκειται για την αγαπημένη ταινία «Μια τρελή οικογένεια», που διασκεύασε με αγάπη και μεράκι ο Σταμάτης Παγασαίος.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Αύγουστου στην δροσερή πλατεία της Συκής σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «Γεώργιος Ρηματισίδης».

Μια ελαφρόμυαλη πεθερά, μια νύφη με έναν σύζυγο κι έναν αρραβωνιαστικό, ένας ξεχασμένος πατέρας και πολλοί πολλοί άλλοι, είναι οι ήρωες του έργου που σκορπούν σπαρταριστό γέλιο σε κάθε ατάκα του έργου. Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε με κέφι και μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος, σεβόμενος απόλυτα το ύφος και το χρώμα της εποχής του έργου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες οι ηθοποιοί Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Γλύκα Δούκα, Κατερίνα Ρεφενέ, Μιχάλης Φυγετάκης, Αννα Ποθάκη, Αλεξάνδρα Αδαμοπούλου, Ηλίας Αδαμόπουλος και σε έκτακτη συμμετοχή ο Σταμάτης Παγασαίος.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή έγινε από τον Σταμάτη Παγασαίο, το σκηνικό από τον Μιχάλη Φυγετάκη, ενώ ακούγεται η αυθεντική μουσική της ταινίας, που συνέθεσε ο Μίμης Πλέσσας. Οι πρόβες φιλοξενήθηκαν στο Πορφυρογένειο ίδρυμα Αγριάς.

Μετά την πρεμιέρα της Συκής θα ακολουθήσούν το Κεραμίδι στις 10 Αυγούστου, η Ξυνόβρυση στις 22 Αυγούστου και η Δράκεια στις 29 Αυγούστου σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

«Πασταφλώρα αγάπη μου», λοιπόν, για σπαρταριστές δροσερές νύχτες το φετινό δύσκολο καλοκαίρι, αρχής γινόμενης από την δροσερή Συκή» αναφέρουν τα μέλη της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου