ΕΞΟΔΟΣ

Οαση δροσιάς «Τα Καναράκια» ~ Υπέροχος χώρος για εκδηλώσεις

οαση-δροσιάς-τα-καναράκια-υπέροχος-7000

Το φημισμένο εστιατόριο του Βόλου είναι ο ιδανικός χώρος για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και εκδηλώσεις

Σημείο αναφοράς για την πόλη το εστιατόριο «Τα Καναράκια» αποτελεί τον ιδανικό χώρο για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και κάθε είδους εκδηλώσεις. Το εστιατόριο «Τα Καναράκια» που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 91 – 93 στον Βόλο, είναι ο ιδανικός χώρος για εκδηλώσεις και δεξιώσεις υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Χώρος καλαίσθητος, οικείος, και ευχάριστος, μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 200 άτομα, πλαισιώνοντας με άψογο σέρβις, εξαιρετικές γευστικές επιλογές και μουσική, κάθε εκδήλωση, την οποία καθιστά μοναδικό γεγονός. Η άνετη, ευρύχωρη αίθουσα διαθέτει κλιματισμό και όλα τα κομφόρ για τους συνδαιτυμόνες, με τον προαύλειο χώρο, που επίσης μπορεί να εξυπηρετήσει έως 200 άτομα, να αποτελεί το ειδυλλιακό σκηνικό για τις καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη.

Στο τιμόνι της επιχείρησης από το 2013 ο γνωστός επιχειρηματίας Παύλος Πάνος, ο οποίος υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε συνεργασία και συνεννόηση, ο χώρος «μεταμορφώνεται» για να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, με ένα επιτελείο έμπειρων σεφ να αναλαμβάνει το μενού, που καλύπτει όλα τα γευστικά γούστα και αναδεικνύει την κάθε εκδήλωση σε ένα μοναδικό γεγονός».

Το εστιατόριο «Τα Καναράκια» είναι η επιτομή των ποιοτικών υπηρεσιών, που σε συνδυασμό με το μενού, το καθιστούν επιτυχημένη επιλογή για κάθε ξεχωριστή στιγμή, ακόμη και για διοργανώσεις κάθε είδους. Παράλληλα, είναι ένα από τα ελάχιστα κέντρα εστίασης στην πόλη που διαθέτει χώρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Έναν χώρο γεμάτο παιχνίδια, παραμύθια, βιβλία και άλλα προκειμένου να απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα τα παιδιά, όσο οι γονείς τους βρίσκονται στο εστιατόριο. «Είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς να νιώθουν το αίσθημα της ασφάλειας, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους περνούν ευχάριστα και απασχολούνται δημιουργικά, απολαμβάνοντας τον χώρο που δημιουργήσαμε ειδικά γι αυτά» υπογραμμίζει ο κ. Πάνος.

Σημαντικό πλεονέκτημα του καλαίσθητου εστιατορίου «Τα Καναράκια», το γεγονός ότι είναι προσβάσιμοσε Αμεα, καθώςδιαθέτει μοναδικές υποδομές και ανάλογους χώρους υγιεινής.

INFO. Το εστιατόριο «Τα Καναράκια» βρίσκεται επί της οδού Κύπρου 91 – 93 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2421058855 και 6973823826.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου