ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναβάλλονται δράσεις και παραστάσεις

αναβάλλονται-δράσεις-και-παραστάσει-161162

*Αναβάλλονται τα μαθήματα της σχολής αστρονομίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στο πλαίσιο της προφύλαξης της δημόσιας υγείας και των μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου, η σχολή αστρονομίας δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 21 Μαρτίου. Για την αναπλήρωση των μαθημάτων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

*Το Μικρό Θέατρο Λάρισας ακυρώνει τις προσέχεις παραστάσεις σε Λάρισα, Καρδίτσα και Βόλο. Θα καταβληθεί προσπάθεια παρουσίασης των παραστάσεων σε νέες ημερομηνίες.

*Η Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σε εναρμόνιση με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού, που λαμβάνει συνολικά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ανακοινώνει τη διακοπή λειτουργίας της έκθεσης κόμικς «Βάλτους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας», η οποία φιλοξενούνταν στο ισόγειο του κτιρίου Τσικρίκη, Γαμβέτα 6 με Ιάσονος στον Βόλο. Οταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και η έκθεση επαναλειτουργήσει θα υπάρξει ενημέρωση εκ νέου.

*Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο πλαίσιο εφαρμογής προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς αναστέλλει τη λειτουργία των εννέα μουσείων του έως τις 31 Μαρτίου.

*Αναβάλλεται η έκθεση με τίτλο «90 χρόνια χωρίς τον Στέφανο Στουρνάρα», που ήταν αφιερωμένη στον Βολιώτη φωτογράφο, ζωγράφο και χαράκτη Στέφανο Στουρνάρα (1867 – 1928), τον «γενάρχη» της οικογένειας Στουρνάρα. Λόγω των έκτακτων μέτρων, που έχουν ληφθεί, αναβλήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, που ήταν προγραμματισμένα στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου