ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Lab Art στον Βόλο

ο-δημήτρης-ζερβουδάκης-στο-lab-art-στον-βόλο-216216

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επισκέπτεται τη μουσική σκηνή Lab Art του Βόλου την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 22.00 και μοιράζεται πρόγραμμα ανανεωμένο, με κομμάτια παλιά κι αγαπημένα, αλλά και νέα από τη νέα του δισκογραφική πρόταση.

Νέα στοιχεία στον ήχο του Δημήτρη Ζερβουδάκη εμπλουτίζουν τη γνήσια καλλιτεχνική του πορεία, προσφέροντας την αμεσότητα της ζωντανής επαφής, την «αλήθεια» του ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του.

Κομμάτια αγαπημένα και διαχρονικά, όπως «Τα ανείπωτα», «Νεράιδες», «Πώς να αναπνεύσω», «Αυτό το αχ να μην το λες», «Ζωή μισή», «Λήθη», «Ο,τι με πληγώνει», «Στα χαμηλά και στα ψηλά», αλλά και πολλά ακόμα θα υποδεχτεί το κοινό σε μουσική βραδιά που προβλέπεται μοναδική..

Αισθαντική φωνή, χαρακτηριστική ερμηνεία και μαζί του έξι εκλεκτοί μουσικοί, σε παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό κι ανατρεπτική διάθεση.

Τον αγαπημένο δημιουργό πλαισιώνουν οι μουσικοί Παναγιώτης Κουτσούρας μπουζούκι, Θανάσης Αρχανιώτης τύμπανα, Διαμαντής Καραγιαννακίδης πλήκτρα, Γιώργος Μακρής πνευστά, Θάνος Κολοκυθάς μπάσο και Νίκος Παπαδόπουλος κιθάρες.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι προπώληση 10 ευρώ, γενική είσοδος 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots, Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Ya ta Panda (Παγασών 70Α με 2ας Νοεμβρίου, Βόλος) και Ya ta Panda plus (Αναλήψεως 178). Στα καταστήματα WIND στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες [email protected] και κρατήσεις τηλεφωνικά στο 2421403454.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου