ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεσιτάλ μουσικής δωματίου

ρεσιτάλ-μουσικής-δωματίου-220569

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Σταγιατών

Την πρώτη μουσική εκδήλωση για φέτος διοργανώνει η Α.Π.Ο. Δράσης το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 19.30 στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Σταγιατών, με ελεύθερη είσοδο.

Εργα για φλάουτο, κλαρινέτο και πιάνο σε διάφορους συνδυασμούς θα παρουσιάσουν τρεις εξαίρετοι μουσικοί στις Σταγιάτες. Η Ελευθερία Φραγκουδάκη φλάουτο, ο Στέλιος Κοτρώτσιος κλαρινέτο και η Κάτια Τζιουμάκη πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των Malcom Arnold, Leo Weiner, Mariano Obiols, Philippe Gaubert, J.S. Bach και Armando Ghidoni, για φλάουτο και πιάνο, για κλαρινέτο και πιάνο και για τρίο φλάουτο, κλαρινέτο και πιάνο.

Η Ελευθερία Φραγκουδάκη έχει στο ενεργητικό της σημαντικές εμφανίσεις ως μουσικός ορχήστρας και συνόλων και από το 1993 είναι μέλος της Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου. Η επαγγελματική της πορεία στη διδασκαλία φλάουτου ξεκινά το 2000 στο ωδείο Νέας Μάκρης Αττικής. Συνεχίζει το 2002 στα ωδείο Γκουλέτσου στη Λάρισα, Δημοτικό Ωδείο Λαμίας (2004 – 2011),Μουσικό Σχολείο Βόλου (2004 – 2008), Μουσικό Σχολείο Αμύνταιου (2010 – 2011), ενώ το 2005 ξεκινά την τάξη της στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα, εξακολουθώντας με τον ίδιο ζήλο και την αφοσίωση τη διδασκαλία στην τέχνη του φλάουτου.

Ο Στέλιος Κοτρώτσιος έχει δώσει ατομικά ρεσιτάλ και συνεργάστηκε με σύνολα μουσικής δωματίου σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Είναι μέλος των συνόλων «Ενωδεία», «Αντιθέσεις», «Ο ήχος ως έχει» όπως επίσης είναι τακτικό μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας και της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Επί σειρά ετών δίδαξε σε διάφορα ωδεία και μουσικά σχολεία. Από το 1997 είναι καθηγητής της τάξης κλαρινέτου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η Κάτια Τζιουμάκη έχει εμφανιστεί σε ρεσιτάλ και συναυλίες στην Ελλάδα και τη Γαλλία και έχει συνεργαστεί με Ελληνες και ξένους καλλιτέχνες. Το 2013 – ‘14 έλαβε μέρος στη θεατρική μουσική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου «Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα» του Φ. Γκ. Λόρκα.

Εχει εργαστεί στο Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου, τη Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου ως συνοδός πιανίστα, στο Δημοτικό Ωδείο Ν. Ιωνίας ως καθηγήτρια πιάνου, συνοδός correpetiteuse στις τάξεις οργάνων και κλασικού τραγουδιού και από το 2010 μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου