ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κόβουν πίτα Σύλλογοι της Μαγνησίας

κόβουν-πίτα-σύλλογοι-της-μαγνησίας-233884

*Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας διοργανώνει χορό για την κοπή της πίτας του αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ., στο Ergon Showground Event Hall, συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Η είσοδος για τα μέλη, οικονομικά τακτοποιημένα, είναι δωρεάν. Για τα μη μέλη τιμή εισόδου 18 ευρώ/άτομο και για τα παιδιά 8 ευρώ.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει ζωντανή λαϊκή ορχήστρα από εξαιρετικούς καλλιτέχνες της πόλης, πλήρες μενού για φαγητό, κρασί και αναψυκτικά.

Οσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να προμηθευτούν κάρτες από τα γραφεία του Συλλόγου.

Πληροφορίες Στάχτου Θάλεια 6937101711, Μαγιάκος Γιώργος 6938583889, Καραμανλή Αίγλη 6977591116.

*Η Ενωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας κόβει την πίτα της μεθαύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην έδρα της, Θράκης 126 με Αδραμυτίου στη Νέα Ιωνία. Θα προηγηθεί αρτοκλασία στη μνήμη του Αγίου Ευγενίου, κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

*Το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών πραγματοποιεί τη γενική του συνέλευση μεθαύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί στα γραφεία του, στο Κοινωνικό Κέντρο, Ηρώων Πολυτεχνείου και Βάκχου, στις Νέες Παγασές. Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Αμέσως μετά στις 11:30 το πρωί θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

*Το Δ.Σ. της Ηπειρωτικής Αδελφότητας Μαγνησίας προσκαλεί στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος μεθαύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στην καθιερωμένη ετήσια αρτοκλασία προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, καθώς και στην κοπή πίτας στο roof garden του ξενοδοχείου Κυψέλη στις 11:30. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Φυσιολατρικός, Πολιτιστικός, Εκδρομικός Ομιλος Βόλου «Νέα Ζωή» διοργανώνει το μεσημέρι μεθαύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου την ετήσια καθιερωμένη μουσικοχορευτική του συνεστίαση στο κοσμικό κέντρο «Καναράκια», Κύπρου 91 – 93 στον Βόλο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6944368171 κ. Καμπούρη και 6934286141 κ. Πρωτολάτη – Μαλιτσίδη.

*Οι «Φίλοι του Αχιλλοπουλείου Νοσοκομείου Βόλου» κόβουν την πίτα τους τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 6:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Παρκ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος Χρήστος Βενέτης.

*Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. Ν. Μαγνησίας πραγματοποιεί την κοπή της πίτας του τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 5:00 μ.μ., στο Ξενία Βόλου, Πλαστήρα 1. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά με το πιάνο του ο Γιώργος Μπελίρης. Τιμή κάρτας 10 €.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου