ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρένα Μόρφη: Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια στον Βόλο

ρένα-μόρφη-η-ταλαντούχα-ερμηνεύτρια-σ-262990

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια εμφανίζεται απόψε στο Lab Art και θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια.

Γιορτινή εμφάνιση πραγματοποιεί η ταλαντούχα Βολιώτισσα ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη απόψε Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 22:00, στο Lab Art.

Η Ρένα Μόρφη μόλις έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φωτεινής και κυκλοφόρησε το νέο της σουξέ «Σε έλεγα αγάπη μου» σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά.

Η ζαργάνα του Παγασητικού παίρνει μαζί της το απόλυτο σουξέ «Οταν σου χορεύω», το καταιγιστικό «Φεύγεις πάλι», το ρομαντικό «Αμάντο μίο», την καλοκαιρινή cumbia και ήδη τεράστια επιτυχία «Θ΄ ανέβω να σε βρω» με τον Μάρκο Κούμαρη των Locomondo, τις ασυνήθιστες διασκευές της, αλλά και τα καινούργια της τραγούδια.

Mαζί της το αστείρευτο ταλέντο των μουσικών που την πλαισιώνουν, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα, Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς, Βαγγέλης Στεφανόπουλος στα πλήκτρα, Δημήτρης Μπαλογιάννης στην κλασική κιθάρα και Carlos Menendez στα κρουστά.

Η ώρα προσέλευσης είναι 21:00. Προπώληση 11 ευρώ, τα 200 πρώτα εισιτήρια και η γενική είσοδος 13 ευρώ.

Τα σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots σε Βόλο και όλη την Ελλάδα, Illusion RT Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος, Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος, Ya ta Panda Παγασών 70Α με 2ας Νοεμβρίου, Βόλος, Ya ta Panda plus Αναλήψεως 178 και στα καταστήματα WIND στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Το τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις είναι 2421403454.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου