ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φιλανθρωπική συναυλία της μικτής χορωδίας Αγριάς

φιλανθρωπική-συναυλία-της-μικτής-χορ-263982

Συναυλία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες διοργανώνει η μικτή χορωδία Δ.Ε. Αγριάς Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς. Η συναυλία διοργανώνεται μεθαύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 18:30 στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου, υπέρ της ενίσχυσης του σπιτιού γαλήνης του ναού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Βλάση Μαστρογιάννη και με συνοδεία στο πιάνο της Ζέφης Κατσαρού.

Η μικτή χορωδία Δ.Ε. Αγριάς Δήμου Βόλου συμπληρώνει το 2020 συνολικά 25 χρόνια λειτουργίας. Αρχικά ιδρύθηκε ως χορωδία της Κοινότητας Αγριάς, κατόπιν χορωδία του Δήμου Αγριάς και πλέον του Δήμου Βόλου.

Κάθε χρόνο και με την επιμέλεια και τη διδασκαλία του μαέστρου της Βλάση Μαστρογιάννη διοργανώνει στην Αγριά την χορωδιακή συνάντηση, στην οποία έχουν λάβει μέρος πολλές χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη κάθε χρόνο εκπροσωπεί την Αγριά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, προσκεκλημένη άλλων χορωδιών, καθώς επίσης διοργανώνει συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς υπέρ διαφόρων ιδρυμάτων.

Οι διοργανωτές καλούν το φιλόμουσο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του και τη φετινή συναυλία και «όσοι μπορούν να παρευρεθούν να προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση του συσσιτίου του ιερού ναού» υπογραμμίζουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου